Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και γίνετε εσείς η βασίλισσα της σχάρας......
1. Πριν βάλετε τα φαγητά στη σχάρα βεβαιωθείτε ότι η φωτιά καίει.
2. Τα κρέατα που ψήνετε πρέπει να έχουν απόσταση 10 εκατοστών από την πηγή της θερμότητας και τα κοτόπουλα, 15 με 20.
3. Ανάμεσα στα κάρβουνα φροντίστε να τοποθετήσετε κάποια ξύλα όπως κλίματα ή άλλα αρωματική υλικά που νοστιμέψουν το φαγητό σας.
4. Για να μην κολλήσουν στη σχάρα τα κρέατα, ψεκάστε συχνά με νερό και λάδι.
5. Ψήστε τα κοτόπουλα από τη μεριά της πέτσας πρώτα.
6. Αν η ψησταριά σας κλείνει να ξέρετε πως ο καπνός δίνει περισσότερο άρωμα και γεύση στα κρέατα σας, οπότε να προτιμάτε να ψήνετε με κλειστό καπάκι.
7. Τα κόκκινα κρέατα χρειάζονται πολύ περισσότερο χρόνο από τα λευκά, οπότε τοποθετήστε τα νωρίτερα στη σχάρα.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια