Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

The Spice Girls: Then and Now

Τις είδατε στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου;
Οι Spice Girls,  συγκλόνισαν το στάδιο με την είσοδό τους.
Τραγουδώντας μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους - "Wannabe" και "Spice Up Your Life" - οι κυρίες μας μετέφεραν πίσω στην δεκαετία του '90.
Οι Spice Girls ( ή τα κορίτσια με τα καρυκεύματα !!), ιδρύθηκαν ως συγκρότημα το ....

1994 στην Μ.Βρετανία.
Έχουν πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν γίνει διάσημες με το τραγούδι "wannabe".
Δείτε πως ήταν τότε, και πως είναι σήμερα,αφού ο χρόνος είναι εχθρός όλων.
Geri Hallowell, Victoria Beckham, Mel C, Mel B, Emma Bunton
Posh Spice - Victoria Adams είναι τώρα η Victoria Beckham, και αναμφισβήτητα η πιο τυχερή από τις Spice Girls. Παντρεύτηκε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, και έκανε μια οικογένειαμε τέσσερα όμορφα παιδιά.
Baby Spice - Emma Bunton ήταν το νεαρότερο μέλος των Spice Girls. Δεδομένου ότι η ομάδα χώρισε το 2001, έχει κυκλοφορήσει δύο σόλο άλμπουμ που έκανε πώληση πάνω από 100.000 αντίτυπα. Τώρα, το μωρό εργάζεται στο ραδιόφωνο και έχει δύο γιους - Beau Lee και Tate Lee - με το μακροπρόθεσμο φίλο της Jade Jones.
Ginger Spice - Geri Halliwell άφησε τις Spice Girls το 1999 να ξεκινήσει τη δική της σόλο καριέρα, οδηγώντας έτσι την αρχή του τέλους των Spice Girls. Ως σόλο καλλιτέχνης, η γυναίκα γνωστή ως καρύκευμα Τζίντζερ είχε μεγάλη επιτυχία, πουλώντας περισσότερα από 12 εκατομμύρια αντίτυπα με τα τρία άλμπουμ της. Έχει συγγράψει επίσης δύο αυτοβιογραφίες, το δεύτερο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει φέτος. Έχει μια κόρη την Bluebell Madonna Halliwell (Posh Spice και Baby Spice είναι οι νονές).
Scary Spice - Μελ Β, ή Melanie Brown, είχε τα πιο τρελά μαλλιά και με τολμηρή προσωπικότητα.  Μητέρα με τρία παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της κόρης της με τον Eddie Murphy.
Sporty Spice - Mel C, ή Melanie Chisholm, έδειχνε τους κοιλιακούς της με φοβερά παντελόνια και με αλογοουρά. Μετά τη διάλυση, πάλεψε με την κατάθλιψη και με διατροφική διαταραχή, αλλά επέστρεψε ισχυρή το 2003 με ένα δεύτερο σόλο άλμπουμ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια