Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τζούλια Ρόμπερτς: εντυπωσιακή στην νέα Χιονάτη ως Evil Queen

Δεν έχουμε συνηθίσει τη Τζούλια Ρόμπερτς να ερμηνεύει σκοτεινούς χαρακτήρες. Όμως στη νέα κινηματογραφική μεταφορά της Χιονάτης, από τον Τάρσεμ Σινγκ, θα τη δούμε στο ρόλο της μοχθηρής μητριάς.
Ο Τάρσεμ Σινγκ θα σκηνοθετήσει την.....

πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman», Τζούλια Ρόμπερτς, σε μια από τις τρεις (!)κινηματογραφικές εκδοχές του δημοφιλούς παραμυθιού των Αδελφών Γκριμ.
snow white 10 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
snow white 11 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
Η Tζούλια Ρόμπερτς σύμφωνα με το Hollywood Reporter θα παίξει την κακιά βασίλισσα σε μια από τις τρεις διαφορετικές εκδοχές του γνωστού παραμυθιού που σχεδιάζονται αυτό τον καιρό. Ο σκηνοθέτης της συγκεκριμένης παραγωγής θα είναι ο ινδικής καταγωγής Τάρσεμ Σινγκ γνωστός για τις ταινίες του «The Fall» και «The Cell». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτή την μοντέρνα εκδοχή, η Χιονάτη θα αναζητά εκδίκηση από την κακιά μητριά της για τον φόνο του πατέρα της.
snow white 1 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
snow white 9 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
Οι άλλες δυο κινηματογραφικές διασκευές της Χιονάτης αναμένεται να είναι εξίσου εντυπωσιακές. Στην παραγωγή της Universal θα πρωταγωνιστούν οι Κρίστερν Στιούαρτ του «Twilight» και ο Βίγκο Μόρτενσεν. Η Στιούαρτ θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Μόρτενσεν θα υποδύεται τον κυνηγό της, ο οποίος θα την εκπαιδεύσει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της.
snow white 6 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
snow white 8 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
Μια εξίσου ενδιαφέρουσα κινηματογραφική εκδοχή της Χιονάτης έχει επιμεληθεί ο συγγραφέας του Toy Story 3, Μάικλ Άρντ. Αυτή τη φορά η ιστορία διαδραματίζεται στην Κίνα του 19ου αιώνα και η Χιονάτη είναι μια αγγλίδα που επιστρέφει στο Χονγκ Κονγκ για την κηδεία του πατέρα της και έρχεται αντιμέτωπη με την εχθρική μητριά της. Αφού αποφύγει θανάσιμες παγίδες, η Χιονάτη συναντά μια ομάδα επτά πολεμιστών από όλο τον κόσμο που την βοηθούν.
snow white 4 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
snow white 5 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
Δεν είναι ασυνήθιστο να σχεδιάζονται ταυτόχρονα πολλές εκδοχές της ίδιας ιστορίας στο Χόλιγουντ, αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο να μπουν όλες στο στάδιο της παραγωγής.
snow white 2 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)
snow white 3 Julia Roberts: stunning in new Snow White photos (14 photos)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια