Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τζέρεμι, ο μεγάλος βρωμόστομος

Από το Γιάννη Κωνσταντόπουλο
Οι συστάσεις είναι μάλλον περιττές όταν πρόκειται για τον Τζέρεμι Κλάρκσον, τον (συμ)παρουσιαστή του “Top Gear”, της καλύτερης εκπομπής αυτοκινήτου στον πλανήτη. Ή μάλλον στο σύμπαν. Ας θυμηθούμε μερικές από τις πιο δολοφονικές ατάκες του...........
1. “Η υπερβολική ταχύτητα δεν σκότωσε ποτέ κανέναν. Αυτό που σκοτώνει είναι να σταματάς υπερβολικά απότομα σε ένα σταθερό σημείο”.

2. “Οι άνθρωποι της Koenigsegg (ένα από τα πιο γρήγορα mega supercars – βασικά ξέχνα το, δεν θα το δεις στην Ελλάδα) λένε πως η νέα έκδοση είναι πιο άνετη. Πιο άνετη από τι; Απ΄ το να σου χώνουν ένα σουβλί στον κώλο;”.

3. “Η αίσθηση που είχες από το air condition της Lamborghini ήταν σαν να καθόταν στο ταμπλό ένας τύπος που είχε άσθμα και ξεφυσούσε πάνω σου”.

4. “Κάτι τέτοιο είναι το Renault Espace. Το καλύτερο πολυμορφικό που κυκλοφορεί. Δεν σημαίνει όμως και πολλά αυτό. Είναι σαν να έχεις σύφιλη και να βγαίνεις μετά να φωνάζεις στον κόσμο πως έχει την καλύτερη σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια”.
http://www.pkool.gr/wp-content/uploads/2011/10/Jeremy-Clarkson1.jpeg
5. “Το να έχεις την Aston Martin μονίμως στο γκαράζ και να μη την οδηγείς είναι σαν να έχεις την Κίρα Νάϊτλι στο κρεβάτι και συ να κοιμάσαι στον καναπέ”.

6. “Ακουγόταν ( η Mercedes CL55 AMG) σαν τον Μπάρι Γουάϊτ να τρώει σφήγκες”.

7. “Θα προτιμούσα να μου κάνουν στείρωση παρά να οδηγήσω ένα Ford Galaxy“.

8. “Δεν μπορώ να καταλάβω τις ‘’λεωφορειολωρίδες’’ . Γιατί οι άλλοι πρέπει να φτάνουν πιο γρήγορα από όσο εγώ;”.
http://www.pkool.gr/wp-content/uploads/2011/10/jeremy-clarkson.jpg
9. “Ήθελα να οδηγήσω την Ferrari Enzo και τηλεφώνησα στον Jay Kay (σ.σ. τον τραγουδιστή των Jamiroquai) και τον ρώτησα αν μπορώ να δανειστώ τη δικιά του. Οπότε αυτός μου είπε, ναι βεβαίως, αν κι εσύ μου δανείσεις την κόρη σου γιατί κοστίζουν περίπου το ίδιο”.

10. “Όποτε έχω αϋπνία ρίχνω μια ματιά στο Toyota Camry (σ.σ. κάτι σαν το Avensis, δεν έχει και τόση σημασία). Και κοιμάμαι αμέσως”.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια