Υλικά
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
4 ποτήρια σουρωμένη πορτοκαλάδα από φρέσκα πορτοκάλια
Φλούδες από 3 πορτοκάλια (χωρίς το άσπρο της φλούδας)
Εκτέλεση
1.Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και τις φλούδες πορτοκαλιών ανακατεύοντας έως ότου λιώσει η ζάχαρη.
2.Αφήνετε το σιρόπι να δέσει όπως σε γλυκό (περίπου 7-10 λεπτά από την ώρα που αρχίζει ο βρασμός).
3.Αν ρίξετε σε πιατάκι μια σταγόνα σιρόπι πρέπει να στέκεται.
1 κιλό ζάχαρη
2 ποτήρια νερό
4 ποτήρια σουρωμένη πορτοκαλάδα από φρέσκα πορτοκάλια
Φλούδες από 3 πορτοκάλια (χωρίς το άσπρο της φλούδας)
Εκτέλεση
1.Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη και τις φλούδες πορτοκαλιών ανακατεύοντας έως ότου λιώσει η ζάχαρη.
2.Αφήνετε το σιρόπι να δέσει όπως σε γλυκό (περίπου 7-10 λεπτά από την ώρα που αρχίζει ο βρασμός).
3.Αν ρίξετε σε πιατάκι μια σταγόνα σιρόπι πρέπει να στέκεται.
0 Σχόλια