Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μέντιουμ ρεζίλι

Η Σάλι Μόργκαν, το πιο αγαπημένο «μέντιουμ» της Βρετανίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, εκτέθηκε τα μάλα, όταν οι θαυμαστές της διαπίστωσαν κατά τη διάρκεια σόου ότι δεν επικοινωνούσε με κάποιου είδους πνεύμα από το υπερπέραν, αλλά έναν κοινό υποβολέα, ο οποίος της υπαγόρευε τα λεγόμενά της.
Η κ. Μόργκαν είναι μια πολύ επιτυχημένη επαγγελματίας, καθώς έχει εκδώσει ήδη τρία βιβλία κι έχει δικό της τηλεοπτικό σόου, κατά την κινηματογράφηση του οποίου έγινε και η αποκάλυψη, όπως διαβάζουμε στον Guardian.
Μια θερμή οπαδός της και η παρέα της, που παρακολουθούσαν το σόου από τα ορεινά του θεατρικού διαζώματος, άκουγαν μια ανδρική φωνή πίσω τους να λέει όσα εκείνη επαναλάμβανε μετά από δευτερόλεπτα, πιθανότατα μέσω ενός κρυφού ακουστικού.
Οταν ο υποβολέας αντελήφθη ότι είχε γίνει αντιληπτός από το κοινό, έκλεισε εσπευσμένα το παραθυράκι απ’ όπου παρακολουθούσε το διάσημο μέντιουμ στη σκηνή, αλλά το κακό είχε γίνει.
Οσοι έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες πιθανότατα άλλαξαν γνώμη, οι υπόλοιποι ενδεχομένως θα συνεχίσουν να θαυμάζουν την τέχνη της. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια