Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Με στενοχώρησε που σχολιάστηκαν τα φιλιά

Eίναι ένα πρόσωπο που ήρθε για να μείνει στην ελληνική τηλεόραση.
Χαρούμενη λίγο πριν από την πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν και…νιόπαντρη η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλάει για όλους και για όλα στην Αλεξάνδρα Τσόλκα και στο περιοδικό Down Town και δηλώνει ξεκάθαρα ότι:

«τα επικριτικά σχόλια που έχω διαβάσει για μένα είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά».

Η παρουσιάστρια μιλάει πρώτη φορά και για όλα όσα ακούστηκαν για το μεγάλο πάθος των φιλιών της με τον Θέμη Σοφό τη μέρα του γάμου τους.

«Όταν το πρωτοάκουσα, χαμογέλασα. Το θεώρησα γλυκό. Απ’ όλη τη βραδιά, που πάντα σχολιάζεται κοινωνικά, σ’ εμάς στάθηκαν στο πάθος μας. Όταν είδα όμως πως συνεχιζόταν όλος αυτός ο σχολιασμός, στενοχωρήθηκα, γιατί δεν θέλω τέτοια σχόλια για τον άντρα μου. Δεν θέλω εκείνος να βρεθεί σε δύσκολη θέση, να ενοχληθεί, να στενοχωρηθεί. Εμείς ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι, ήταν τόσο αληθινά αυτά που νιώθαμε και μοιραζόμασταν, ώστε είχαμε ξεχάσει πως είναι κάμερες μπροστά, κόσμος, οικογένειες και φίλοι. Δεν έκλαψα κιόλας, αλλά όταν πήρε έκταση το θέμα με λύπησε, ναι.»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει αν έχει νιώσει φθόνο κατά τη διάρκεια της πορείας της και της επαγγελματικής της ανόδου.

«Από τη μια δεν μου αρέσει να κυνηγάω μάγισσες, από την άλλη όμως αναγνωρίζω πως κανένας δεν οφείλει να σου χαρίζεται και να γράφει καλά λόγια για σένα – και πίστεψέ με τα επικριτικά σχόλια που έχω διαβάσει για μένα είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά. Αυτό που με ενδιαφέρει προσωπικά είναι να μην υπάρχει εμμονή και εμπάθεια.»
real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια