Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η λίστα γάμου της Kate Moss...

Η λίστα γάμου του διάσημου ζευγαριού δόθηκε πρόσφατα στην δημοσιότητα και το μόνο που δεν μπορείς να την πεις είναι...το ΑΠΛΉ!
«Θέλουν πολλά όμορφα πράγματα που
είναι σημαντικά γι’ αυτούς. Τα πάρτι τους δεν φαίνεται ότι θα τελειώσουν σύντομα με βάση αυτά που παρήγγειλαν,» δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα The Sun.
Τα μαγαζιά που επέλεξαν είναι το πολυκατάστημα Liberty, το Berry Bros & Rudd και η αντικερί Talisman!
Οπως υποψιάζεστε, τα αντικείμενα που "απαιτούν" από τους καλεσμένους είναι πανάκριβα,παράξενα αλλά φιρμάτα!
Μεταξύ άλλων "χαριτωμένων" διαβάζουμε τασάκια αξίας 240 λιρών το καθένα, σαμπάνιες Louis Roederer Cristal του 2002, που κοστίζουν 1.833 λίρες, ένα μεταξωτό χαλί 6.600 λιρών, ένα σερβίτσιο που βρίσκεται στις 5.000, ένας καθρέφτης των 4.600 και ένα σετ για κοκτέιλ αξίας ΜΌΝΟ 4.750 λιρών!
Επειδή η Kate είναι παράλληλα και απλό κορίτσι-καλή νοικοκυρά, στην λίστα της...χλιδής, έχει μπει και ένα "ποταπό" σουρωτήρι για τσάι αξίας 12.95 λιρών αλλά και μια βάση για ζελέ σε σχήμα λαγού αξίας 35 λιρών.

Επίσης το αιώνιο τόπ μόντελ, είναι γνωστό για την φιλοξενία της εξ΄ ου και οι σαμπάνιες στην λίστα. Κι επειδή παραμένει φανατική καπνίστρια, έχει στο σπίτι της μια ειδική κατασκευή ως «ταμπακιέρα» σε κοινή θέα!
«Έχει μία ειδική μπάλα του τένις με τρύπες όπου στέκονται τα τσιγάρα, ώστε οι καλεσμένοι της να μπορούν να χαλαρώσουν καπνίζοντας. Η Kate έχει πέντε τραπεζάκια μοιρασμένα στο σαλόνι, την κουζίνα, το γραφείο και την κρεβατοκάμαρα, οπότε δεν θα ξεμείνει ποτέ»
Σταύρος Γρηγοριάδης
www.mylady.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια