Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Internet Harry Potter

Η συνέχεια των περιπετειών του δημοφιλούς «Χάρι Πότερ» θα δοθεί στο Διαδίκτυο με τη συμμετοχή των εκατομμυρίων φίλων του ανά την υφήλιο.
Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ξεκαθάρισε για μια
ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να γράψει όγδοο βιβλίο με τις περιπέτειες του μικρού μάγου και χθες ανακοίνωσε τη δημιουργία του διαδραστικού Pottermore. com, μέσω του οποίου οι φίλοι του θα μπορούν να συμμετέχουν στις μαγικές διαδρομές του.
Η κ. Ρόουλινγκ διευκρίνισε ότι οι φίλοι του Χάρι Πότερ θα συνεχίσουν την «επαφή» μαζί του δωρεάν, αφού όπως είπε επιθυμεί να ανταποδώσει τρόπον τινά την αγάπη που το αναγνωστικό κοινό έδειξε για τον ήρωά της.
Σε 450 εκατ. ανέρχονται οι αναγνώστες των βιβλίων της κ. Ρόουλινγκ, ανά τον κόσμο, μια πραγματικά εξαιρετική επιτυχία, που γίνεται ίσως μοναδική αν προστεθούν οι επιτυχημένες ταινίες του.
Το site μέσω του οποίου θα διατίθενται τα βιβλία και σε ηλεκτρονική μορφή θα αρχίσει να λειτουργεί από την 31η Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/5/12, 4:10 μ.μ.

    Εγώ μάλλον με την Μπελατριξ εχουμε ακριβώς το ίδιο μαλλι κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/5/12, 9:17 π.μ.

    Πιστεύω ότι μοιαζω λιγο στην Τζινη και και λιγο στην Ερμιονη.Με την Ερμιονη μοιαζω στον χαρακτηρα και έχω κάτι από το πρόσωπο .Με την Τζινη έχω τα ίδια μαλλιά (μακριά , κόκκινα , ίσια) και τα ίδια ματιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/6/12, 9:03 μ.μ.

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Ο ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ.Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΜΙΟΝΗ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΜΟΙΑΖΩ, ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕΣΑΙΑ. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΕΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΓΟΥΛΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ .ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή