Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κώστας Φραγκολιάς

Για την διαδρομή στον κόσμο των celebrities αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δική του οικογένεια στο μέλλον μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν».
Για τις αλλαγές στην
καριέρα του, από την πρώτη γνωριμία του με τα φώτα της δημοσιότητας ως σήμερα, ο Κώστας είπε: «Η γνωριμία μου με το ευρύ κοινό δεν έγινε και με πολύ ορθόδοξο τρόπο. Έγινα γνωστός μέσω μιας σχέσης που είχα, όχι γιατί έκανα κάποια πράγματα. Τώρα έχω κάνει κάποια πράγματα και έχουν αυξηθεί και οι ερωτήσεις για αυτά που κάνω εγώ ως Κώστας προς το κοινό και όχι πράγματα που κάνω μέσω της σχέσης μου» ενώ όταν ρωτήθηκε στην Άννα Βίσση - με την οποία είχε σχέση και έγινε γνωστός πριν αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα - διευκρίνισε: Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας. Απλώς δεν θέλω να “χρησιμοποιώ” το όνομά της».
Σχετικά με το αν έχει σκεφτεί ποτέ να δημιουργήσει την δική του οικογένεια τόνισε: «Ναι, με γάμο στην εκκλησία, παπά, κουμπάρο και λίγους φίλους. 
Στη Ραφήνα, σ’ ένα εκκλησάκι, του Άι Νικόλα. Εκεί θα ήθελα να παντρευτώ» ενώ στην ερώτηση αν έχει κάνει (ή του έχουν κάνει ενδεχομένως) ποτέ πρόταση γάμου απαντά: «Όχι, ποτέ, ούτε μου έχουν κάνει. Θα ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση. (…) Όταν θα είμαι ήσυχος μέσα μου, στην τσέπη μου, στη δουλειά μου, θα ήθελα να παντρευτώ. Τώρα είναι δύσκολο. Το ίδιο ισχύει και για παιδί».
Σχολιάζοντας, ακόμα, την κοινωνική και πολιτική κατάσταση της χώρας μας και τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει: «Ναι, (έχω κατέβει στο Σύνταγμα) δύο φορές. Γενικά, το βρίσκω θετικό αυτό που γίνεται. Την δεύτερη φορά που πήγα με είδαν κάποια κοριτσάκια και ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφία. (…) Φοβήθηκα μη θεωρηθώ “πλαστικός”. Είπα να μην ξανακατέβω»

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια