Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι συμβαίνει με τον Αλέξανδρο Ρήγα;

Ένα πρόβλημα υγείας του πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της παράστασης, Αλέξανδρου Ρήγα ήταν η αιτία της ακύρωσης της προγραμματισμένης πρεμιέρας, με το έργο
«Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του», το βράδυ της Δευτέρας στο Ανοικτό Θέατρο Καισαριανής.
Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να παίξει ούτε την επόμενη μέρα κι έτσι αναβλήθηκε και η χτεσινή παράσταση στο Ανοικτό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης του Δήμου Ρέντη.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της παραγωγής, μία ξαφνική αδιαθεσία ήταν η αιτία της ματαίωσης της πρώτης παράστασης του έργου που παρουσιάζεται -για δεύτερη χρονιά- σε περιοδεία φέτος το καλοκαίρι.
Οι πληροφορίες λένε ότι ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αισθανόταν κόπωση εδώ και μία εβδομάδα και ο γιατρός που τον εξέτασε του συνέστησε να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες.
Ο Αλέξανδρος Ρήγας είναι γνωστός εργασιομανής και δύσκολα ακούει.
Η στενοκεφαλιά του τον οδήγησε σε αυτή την κατάληξη με αποτέλεσμα να μην μπορεί όσο κι αν ήθελε να ανταπεξέλθει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Ευτυχώς που κάτι τέτοιο συνέβη νωρίς για να μπορέσει λίγο να αναπαυθεί γιατί η φετινή του περιοδεία είναι ιδιαιτέρως μεγάλη.
Από εμάς ευχές για γρήγορη ανάρρωση!
Πάντως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, αν και ακόμη δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση, η αυριανή παράσταση στη Νίκαια θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
sti fora

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια