Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

K. Moss: στο πρόσωπό της οι συνέπειες του αλκοόλ και των ναρκωτικών!

Οι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η Kate Moss στα 17 της δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις σημερινές.
Και λογικό είναι να υπάρχουν διαφορές -20 χρόνια έχουν περάσει- αλλά θα μπορούσε να
διατηρήσει ή να έχει μια πιο περιποιημένη εμφάνιση στο πέρασμα του χρόνου, αν δεν ήταν εξαρτημένη από το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα αχαλίνωτα πάρτι!
1991 - Μία έφηβη με φρέσκο προσωπάκι και ορθάνοιχτα, πανέμορφα μάτια!


1992 - Το ψιλόλυγνο κορίτσι ήρθε για να μείνει στον χώρο της μόδας και συνεχίζει τα βήματά της στο καλλιτεχνικό στερέωμα με μεγάλη επιτυχία!

1993 - Η υπερβολικά αδύνατη σιλουέτα της αρχίζει να προβληματίζει πολλούς και η τάση αυτών των σωματότυπων ονομάζεται ''heroin chic''. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Bill Clinton λογοκρίνει την εμφάνισή της, αλλά το περιοδικό Vogue δεν σταματά να την βάζει στο εξώφυλλό του.

1994 - Η 20χρονη Moss ταράζει τα νερά του μόντελινγκ! Κάνει συχνές εμφανίσεις σε πολλά clubs και ξενυχτάει ως αργά. Και γιατί όχι, αφού η τσέπη της το αντέχει, μιας και ζητούσε £10,000 την ημέρα;

1995 - Η πρώτη της σχέση από τον χώρο των celebrities ήταν ο ηθοποιός Johnny Depp. Παρόλο που και ο ίδιος έκανε πολύ έντονη ζωή, δυσκολευόταν ν' ακολουθήσει τους δικούς της ξέφρενους ρυθμούς.

1996 - Κερδίζει στον διαγωνισμό Vogue/VH1 Model Of The Year. Ο Brad Pitt και ο Keanu Reeves γίνονται οι επόμενοι celebrity φίλοι της.

1997 - Καπνίζει δύο πακέτα τσιγάρα την ημέρα! Το σώμα της αρχίζει να χάνει την λάμψη του και τα δόντια της αρχίζουν να χαλάνε.

1998 - Βγάζει 3 εκατομμύρια τον χρόνο και βγαίνουν οι πρώτες φήμες ότι κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

1999 - Αρκετά ανανεωμένη...

2000 - Σας μοιάζει για 26άρα; Εκείνη τη χρονιά εγκατέλειψε την πασαρέλα, αλλά μετά από λίγο χρονικό διάστημα επέστρεψε.

2001 - Κάνει σχέση με τον δημοσιογράφο Jefferson Hack και κερδίζει τον χρόνο £15 εκατομμύρια! Παραδέχεται δημόσια ότι έχει αρχίσει να πίνει πολύ αλκοόλ και να κάνει χρήση ουσιών, επειδή το μόντελινγκ έχει αρχίσει να της φαίνεται βαρετό.

2002 - Μένει έγκυος και φέρνει στον κόσμο την Lila Grace.

2003 - Ταξιδεύει με την κορούλα της σε Ταϋλάνδη και Νέα Υόρκη και δεν σταματά να δίνει το παρών σε πάρτι.

2004 - Φτάνει στα 30...

2005 - Έχει ρυτίδες στο πρόσωπό της, γύρω από τα μάτια και τη μύτη της κι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της σχέσης της με το αστέρι της ροκ -και ναρκομανή- Pete Doherty.  Χάνει τη θέση στην καμπάνια της H&M και γίνεται το πρόσωπο του Dior Addict.

2006 - Παρά την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών η Μoss εργάζεται για τους Calvin Klein, Roberto Cavalli, Bulgari και Stella McCartney.

2007 - Αρχίζει να βγαίνει με τον Philip Green - δεν ξέρουμε πως αντέδρασε η σύζυγό του, Tina...

2008 - Αγοράζει ένα σπίτι αξίας £8 εκατομμυρίων στο βόρειο Λονδίνο, λίγες ώρες μετά τον εορτασμό των 34ων γενεθλίων της.

2009 - Τα χαρακτηριστικά της έχουν αρχίσει κι αλλοιώνονται, λόγω της... καλής ζωής που κάνει...

2010 - Kυκλοφορούν οι φήμες ότι παντρεύτηκε τον Jamie Hince, αλλά μόλις εκείνοι είχαν αρραβωνιαστεί. Η Kate θυμίζει κατά πολύ τον παλιό καλό της εαυτό - κάτι στο οποίο συμβάλλει και το έντονο make up.

2011 - Τα συμπεράσματα δικά σας...



 newsport.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια