Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και το άγχος του ...πρωτάρη!

Φέτος ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα πάει στις Σέρρες για διακοπές, αλλά για να υποδυθεί έναν απολαυστικό ρόλο που πρωτοαγαπήσαμε από μια κλασική ταινία της δεκαετίας του ΄60 με τον Ντίνο Ηλιόπουλο, η οποία φέτος
ανέβηκε στο θέατρο "Ήβη", σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Τάσο Κωστή στους δύο άλλους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Ο ηθοποιός δεν κρύβει τη χαρά του, αλλά και το...καρδιοχτύπι που έχει για να είναι τόσο καλός όσο ο ίδιος θα ήθελε στην πρεμιέρα του έργου.
Ανάμεσα στο σερραίικο κοινό θα βρίσκονται και πολλοί παλιοί φίλοι και συμμαθητές του στο σχολείο, αλλά και όλοι εκείνοι με τους οποίους πέρασε μαζί τα παιδικά του χρόνια.
Φτάνοντας στην αγαπημένη του πόλη, αυτό που επιθυμεί να κάνει πρώτο απ όλα είναι μια βόλτα στην περιοχή της κοιλάδας του κολυμβητηρίου (όπου όταν ήταν μικρός πήγαινε συχνά για να παίξει μπάσκετ με τους φίλους του), αλλά και να δοκιμάσει ακανέδες (τα περίφημα γλυκά των Σερρών) καθώς και γύρο φτιαγμένο από τα φημισμένα κρέατα της Μακεδονίας.
Espresso

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια