ΥΛΙΚΑ :
1 κιλό πατάτες
Δύο κουτάλια της σούπας μουστάρδα σκόνη
250 γραμμάρια χυμό τομάτας
100 γραμμάρια ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δύο κουταλιές ξίδι βαλσάμικο
Ένα ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις πλένουμε και στη συνέχεια τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια ακανόνιστου σχήματος.
Στο ελαιόλαδο διαλύουμε την μουστάρδα και με το μείγμα που έχουμε, προσθέτοντας το βαλσάμικο και το νερό, μαρινάρουμε τις πατάτες που έχουμε τεμαχίσει και έχουμε βάλει σε ένα πυρίμαχο ταψί.
Ανακατεύουμε για να πάει η μαρινάτα μας σε όλες τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 c για 35 λεπτά.
Σερβίρουμε είτε ως κύριο πιάτο, είτε ως συνοδευτικό σε κοτόπουλο ή αρνάκι σούβλας.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια