.
Η κρέπα πριν την ανακαλύψουν οι Γάλλοι.Υλικά
Για 4 άτομα
6 φύλλα περέκ
100 γραμ. τυρί κατσικίσιο
100 γραμ. κασέρι Σαμοθράκης
1 κουτ. σούπας βούτυρο κατσικίσιο
λίγο ελαιόλαδο
λίγο αλάτι και πιπέρι
λίγο νερό
Διαδικασία
Σε ένα ταψάκι στο μέγεθος του περέκ, ρίχνουμε λίγο νερό και αλάτι.
Έπειτα, μουσκεύουμε λιγάκι 3 φύλλα στο νερό και τα βάζουμε με λίγο λάδι και βούτυρο στο τηγάνι. Αμέσως μετά προσθέτουμε τα τυριά τριμμένα και αλατοπιπερώνουμε.
Πάνω τους βάζουμε άλλα τρία ελαφρώς μουσκεμένα φύλλα.
Με τη βοήθεια ενός πιάτου γυρνάμε τα περέκ και από την άλλη μεριά συμπληρώνοντας λάδι στο τηγάνι.
Όταν ροδίσει η πίτα και από τις δύο μεριές θα είναι έτοιμη.
Καλή όρεξη!
0 Σχόλια