.
Τι θα χρειαστούμε:Για τη βάση:
1 φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 κεσεδάκι γιαούρτι αγελαδινό
Αραβοσιτέλαιο (όσο χωράει το κεσεδάκι)
Αλάτι
Για τη στρώση:
2 φλτζ φέτα ή γκούντα ή ένταμ
3 – 4 αυγά
1 γάλα εβαπορέ,μεγάλο
Ζαμπόν ή μανιτάρια (προαιρετικά)
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε τη βάση της πίτας.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί 25 εκατοστών (αν είναι λεπτή μην ανησυχείτε θα φουσκώσει).
Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και προαιρετικά το ζαμπόν ή τα μανιτάρια.
Χτυπάμε τα αυγά με τα γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε χαμηλή θέση στους 180° Κελσίου με αέρα για 45΄ περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω.
Sguide Team
2 φλτζ φέτα ή γκούντα ή ένταμ
3 – 4 αυγά
1 γάλα εβαπορέ,μεγάλο
Ζαμπόν ή μανιτάρια (προαιρετικά)
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι και έτσι φτιάχνουμε τη βάση της πίτας.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ταψί 25 εκατοστών (αν είναι λεπτή μην ανησυχείτε θα φουσκώσει).
Απλώνουμε από πάνω τα τυριά και προαιρετικά το ζαμπόν ή τα μανιτάρια.
Χτυπάμε τα αυγά με τα γάλα και περιχύνουμε την πίτα.
Ψήνουμε σε χαμηλή θέση στους 180° Κελσίου με αέρα για 45΄ περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα από πάνω.
Sguide Team
0 Σχόλια