Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γιώργης Λαμπαθάκης!

Ο αρχιτέκτονας του «Σπίτι από την αρχή» αποκαλύπτεται!
Για την τηλεόραση: «Ξεκίνησα πριν από λίγους μήνες το δικό μου αρχιτεκτονικό γραφείο. Ακριβώς επειδή είμαι καινούργιος, ήταν μία ευκαιρία για μένα. Αν μου γινόταν η πρόταση μετά από 10 χρόνια, δε θα το έκανα. Ήταν ένα καλό timing για να αποκτήσω μία μικρή αναγνωρισιμότητα».
Για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι που έχει σχέση με το επάγγελμά μου. Δεν χρειάζομαι στην τηλεόραση. Υπάρχουν άνθρωποι με μεγαλύτερη ευφράδεια, που ξέρουν να σταθούν μπροστά στην κάμερα και να κάνουν αυτή τη δουλειά. Εγώ δεν είμαι γι’ αυτή. Όταν έχεις λατρεία με τη δουλειά σου, δεν ψάχνεσαι σε άλλα μονοπάτια».
Για τα σπίτια που φτιάχνουν «από την αρχή»: «Οι άνθρωποι αυτοί, στην παράδοση του σπιτιού, μόνο που δε μας φιλάνε τα χέρια. Δε φεύγουμε έχοντας καταχραστεί της φιλοξενίας και της προσωπικής τους ιστορίας. Πολλά από αυτά που βλέπουμε, δεν έχουμε φανταστεί ότι γίνονται δίπλα μας, στη γειτονιά μας. Είναι πρόκληση για μένα ότι υπάρχουν καίρια προβλήματα για τα οποία πρέπει να βρω λειτουργικές λύσεις».
Για το δικό του σπίτι: «Μου αρέσουν οι συνδυασμοί - οι λιτές γραμμές και οι αντίκες, το μοντέρνο και το κλασικό. Γενικά, με γοητεύει η παρακμή: και στην τέχνη, και στη λογοτεχνία και στα κτήρια».
Για τα ταξίδια: «Όσο ήμουν φοιτητής ταξίδευα με τους κολλητούς μου στην Ευρώπη για να βλέπουμε κτήρια. Και στη Νέα Υόρκη πήγα - είναι αριστούργημα! Αγαπημένη μου πόλη όμως είναι η Μαδρίτη. Είμαι ερωτευμένος. Προσπάθησα να πιάσω την πρώτη μου δουλειά εκεί. Έφυγα με one way ticket, μη γνωρίζοντας καλά ισπανικά, και προσπάθησα να βρω δουλειά. Έλεγα μόνο «Γεια-εγώ-αρχιτέκτονας». Η συγκυρία δεν ήταν καλή γιατί η ανεργία ήταν τεράστια και οι αρχιτέκτονες δούλευαν ως πωλητές ρούχων».
http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=239959&w=400&h=300&q=80
Η σέξι σύντροφος του Γιώργη Λαμπαθάκη! 
Τη λένε Χριστίνα Οικονόμου και είναι η γυναίκα που έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιώργη Λαμπαθάκη, του γοητευτικού αρχιτέκτονα της εκπομπής «Σπίτι απ’ την αρχή»! Τι κι αν ο Γιώργης έχει κάψει πολλές καρδιές, εκείνος έχει μάτια μόνο για μία! Τη Χριστίνα, με την οποία ο φωτογραφικός φακός του “Hello” τους «τσάκωσε» να απολαμβάνουν στιγμές για δύο στην κοσμοπολίτικη Μύκονο!
Και ενώ ο ήπιων τόνων αρχιτέκτονας αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και να κάνει κοσμικές εμφανίσεις με την αγαπημένη του, αυτή τη φορά τον βλέπουμε να περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στο πλευρό της συντρόφου του, Χριστίνας, η οποία μάλιστα ουδεμία σχέση έχει με τη showbiz! Το ζευγάρι κάνει μπάνιο, παίζει ρακέτες, διαβάζει ανέμελο περιοδικά και ανταλλάσσει τρυφερά χαδάκια χάδια στην παραλία του Ορνού.
Βλέποντας πάντως τις παρακάτω φωτογραφίες, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί η Χριστίνα έχει «κλέψει» την καρδιά του Γιώργη...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια