Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Designer Outlet Athens

Το νέο χωριό της Αττικής!
Η Αττική θα αποκτήσει επιτέλους το δικό της εκπτωτικό χωριό, σαν κι αυτά που υπάρχουν σε όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική.
Στις 2 Ιουνίου θα ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο εκπτωτικό χωριό (Designer Outlet Athens) στην περιοχή Γιαλού στα Σπάτα (σε απόσταση αναπνοής από το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζελος), το οποίο ανήκει στην εταιρεία McArthurGlen που διαθέτει 19 designer outles σε 19 ευρωπαϊκές χώρες - το καινούργιο στα Σπάτα αποτελεί το εικοστό.
Το δύο επιπέδων outlet, που αποτελεί επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ και εκτείνεται σε 21.200 τ.μ., θα περιλαμβάνει 100 καταστήματα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και ειδών σπιτιού, 10 εστιατόρια και καφέ και 2.000 θέσεις στάθμευσης.
Το εκπτωτικό χωριό θα προσφέρει στους καταναλωτές επώνυμα ξένα brands όπως Vercace, Cavalli, Moschino, Ferre, Trussardi, Tommy Hilfiger, Timberland, Nautica, Gant, Locoste, Columbia, αλλά και brands ελληνικών εταιρειών (Attrativo, Toi Moi κ.α) σε τιμές 35-70% χαμηλότερες από την προτεινόμενη τιμή λιανικής καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και αναμένεται να κάνει θραύση στην αγορά.
Μ.Κ.
LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια