Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Παντρεύτηκαν! Άλκης Δαυίδ και Τζένιφερ Στάνο

Ένας γάμος που χαρακτηρίστηκε ως "USRoyal wedding" κι ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Ο Άλκης Δαυίδ το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο που λένε!
Χθες το βράδυ έγινε ο γάμος του Έλληνα δισεκατομμυριούχου και της Τζένιφερ Στάνο
Ο γάμος έγινε στο Oheka Castle στο Long Island της Νέας Υόρκης και οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τα 1000 άτομα! Ανάμεσά τους και οι δύο γιοι του Άλκη από τον πρώτο του γάμο με την Έμμα Μακ Άλιστερ με την οποία χώρισαν πριν από δύο χρόνια.
Το μυστήριο μεταδόθηκε live από το battlecam.com το οποίο ανήκει στον επιχειρηματία.
Το νυφικό που φόρεσε η Τζένιφερ ήταν από το κατάστημα Kleinfeld bridal και έφερνε την υπογραφή της Prina Tornai.
Η νύφη δύο μέρες νωρίτερα είχε μεγάλο άγχος για το πως θα κυλήσουν τα πράγματα, ενώ οι περισσότεροι φίλοι της έσπευσαν να την στηρίξουν και να την ηρεμήσουν. Τελικά όλα πήγαν καλά και το ζευγάρι επιτέλους παντρεύτηκε μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Ο Άλκης Δαυίδ πριν από μερικούς μήνες μάλιστα προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη του, δώρισε στην αγαπημένη του μία Bentley GTC SPEED αξίας 300.000 ευρώ, ενώ "χτύπησε" στο χέρι του τατουάζ με το όνομά της.
Ο Άλκις Δαυίδ γεννήθηκε στις 23 Μαΐου το 1968 στο Λάγος της Νιγηρίας. Είναι ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία, Ανδρέα Δαυίδ που έχει την επιχείρηση «Δαυίδ-Λεβέντης» που έχει εταιρίες εμφιαλώσεων της Coca-Cola σε 28 χώρες του κόσμου. Ο Άλκις Δαυίδ σπούδασε στα καλύτερα σχολεία του κόσμου όπως το «Stowe School» της Αγγλίας και το «Le Rosey» της Ελβετίας, ενώ υπήρξε άριστος πτυχιούχος της παγκοσμίου φήμης σχολής «Royal College of Art». Η οικογένεια του είναι μία από τις παλιές και πλουσιότερες τόσο της Ελλάδας όσο και του κόσμου, αφού η περιουσία τους ξεπερνάει τα τρία δισεκατομμύρια λίρες. Έχει εργαστεί ως εθελοντής στον Βρετανικό στρατό, ως αναλυτής στο επιστημονικό εργαστήριο της Coca Cola, ως εργάτης σε ιχθυοκαλλιέργειες, ως εκπαιδευτής στο water ski και στις καταδύσεις, ως πωλητής σε διαφημιστική εταιρία, αλλά και στο ραδιόφωνο. Το 1995 ξεκίνησε να εργάζεται στο Hollywood, ενώ το 1991 ιδρύει την εταιρία παραγωγής «Beverly Hills Video Group». Το 2004 ο Άλκις Δαυίδ συμμετείχε στην μίνι σειρά «The Grid» που παιζόταν στο κανάλι TNT, ενώ το 2006 συνεργάστηκε μαζί με τον βετεράνο πλέον παραγωγό κινηματογράφου, τον Elliott Kastner, προκειμένου να ιδρύσουν και να εκτοξεύσουν στα ύψη την «111 Pictures Ltd», μία ανεξάρτητη κινηματογραφική παραγωγή με έδρα της την Αγγλία. Επίσης έχει ίδρυσε το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων στην Βρετανία το "Independent models" με το οποίο συνεργάζονται οι Naomi Campbell, Helena Christensen και Carmen Kass. Παράλληλα με όλα αυτά ο Άλκις Δαυίδ εργάζεται και στην οικογενειακή επιχείρηση «Δαυίδ-Λεβέντης». Η περιουσία που έχει από την οικογένειά του αγγίζει τα δύο δισεκατομμύρια λίρες. Όταν μαζί με τον Elliott Kastner ίδρυσαν την «111 Pictures Ltd», ο Άλκις Δαυίδ σκέφτηκε καθαρά σαν επιχειρηματίας να φτιάξει και μία εταιρία διανομής ταινιών μέσω internet την «FilmOn». Μαζί με τον Elliott Kastner επένδυσαν για την «FilmOn» 5.000.000 λίρες και μόλις τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας τους απέφερε κέρδη ύψους 7.000.000 λίρες μόνο στην Αγγλία. Μέρος της προσωπικής περιουσίας τους Άλκι Δαυίδ προέρχεται και από την ναυτιλιακή εταιρία που ίδρυσε μαζί με τον ξάδελφό του την «Navios», η οποία πριν από δύο χρόνια μπήκε στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης για 800.000.000 δολάρια. Συνοψίζοντας όλα αυτά μπορεί κανείς να αντιληφθεί τι ποσό φτάνει η περιουσία του Άλκι Δαυίδ. Παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2007 το μοντέλο Έμμα Μακ Άλιστερ στο παρεκκλήσι του Αγίου Ανδρέα, στην έπαυλη Δαυίδ στις Σπέτσες. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος του γαμπρού, Πύρρος Βαρδινογιάννης, η αδελφή του Ρέα Δαυίδ, και η Σαμάνθα Αποστολοπούλου. Με την σύζυγό του απέκτησαν δύο παιδιά, ενώ η Έμμα έχει άλλο ένα παιδί από προηγούμενο γάμο της.
Τα άγνωστα tips της ζωής του
1.Η περιουσία του αγγίζει τα τρία δισεκατομμύρια λίρες, ενώ η «Financial Times» τον χαρακτηρίζει πάντα ως ο «Έλληνας δισεκατομμυριούχος».
2.Έχει σπίτια στο Λονδίνο, στο Los Angeles και στις Σπέτσες.
3.Έχει ψηφιστεί από το περιοδικό «Scandal» ως ο πιο sexy άντρας του κόσμου.
4.Έχει συμμετάσχει και στις ταινίες «Fishtales», «The Good Brother», ενώ έχει συνεργαστεί με την Kelly Brooke και τον Billy Zane.
5.Σύμφωνα με την Guardian, ο Άλκης Δαυίδ είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει για την ποδοσφαιρική ομάδα Coventry City.
6.Δεν χάνει ποτέ αγώνα του Παναθηναϊκού.
7.Η κατάδυση είναι το αγαπημένο του άθλημα και ηρεμεί όταν βρίσκεται μόνος με το νερό.
8.Έχοντας στενή σχέση με τον Θεό κάποιες φορές ονειρεύεται να γίνει ιερέας. Άλλωστε κληρικός ήταν ο παππούς του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια