Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ένας Έλληνας στους Στούτζες!

Ο ελληνικής καταγωγής Κρις Διαμαντόπουλος , γνωστός από την τηλεοπτική του σταδιοδρομία στην αμερικανική τηλεόραση, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος για να υποδυθεί τον κωμικό Μο Χάουαρντ στην εκμοντερνισμένη εκδοχή του θρυλικού «Τρίο Στούτζες».
Μιλάμε, φυσικά, για την κωμωδία που
ετοιμάζουν οι αδελφοί Πίτερ και Μπόμπι Φάρελι υπό την ομπρέλα του στούντιο της Fox, για το δαιμόνιο τρίο του Χόλιγουντ που μεσουράνησε στις δεκαετίες του '30 και του '40.
Τα αδέλφια Μο και ο Σεμπ Χάουαρντ ήταν αυτοί που είχαν την ιδέα να σχηματίσουν μια τρελή κωμική τριάδα στα χρόνια του μεσοπολέμου.
Μαζί τους πήραν τον παλιό τους συνεργάτη Λάρι Φάιν, με τον οποίο ξεκίνησαν τις παραστάσεις. Το 1932 ο Σεμπ άφησε την ομάδα προκειμένου να ξεκινήσει σόλο καριέρα, αφήνοντας στη θέση του τον μικρότερό του αδελφό Τζέρι Χάουαρντ (ευρύτερα γνωστός ως Κέρλι).
Η περιοδεία των τριών κωμικών σε ολόκληρη την Αμερική ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, πράγμα που οδήγησε σε συμβόλαιο με την Columbia Pictures το 1934. Τα προβλήματα υγείας που είχαν κατά περιόδους κάποια από τα μέλη του «Τρίο Στούτζες», τους ανάγκαζε να αλλάζουν συνεχώς τη σύνθεσή τους. Ο Κέρλι πέθανε το 1952, ενώ σε μια σατανική σύμπτωση ο Μο και ο Λάρι απεβίωσαν την ίδια χρονιά (1975).
Ο 36χρονος Διαμαντόπουλος, παιδί Ελλήνων μεταναστών στον Καναδά, είναι γνωστός στις Ηνωμένες Πολιτείες, από τη θητεία του σε δημοφιλείς σειρές όπως το «24» και το «Will & Grace», ενώ οι πληροφορίες λένε πως τράβηξε την προσοχή των σκηνοθετών έχοντας ενσαρκώσει θαυμάσια τον Ρόμπιν Γουίλιαμς το 2005 στο τηλεοπτικό «Behind the camera: The unauthorised story of Mork and Min-dy».
O Σον Χάγιες έχει ήδη αναλάβει το ρόλο του Λάρυ, ενώ ο τρίτος του τρίο, ο Κέρλι, θα είναι ο Γουίλ Σάσο. H παραγωγή πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να καταλήξει στους ηθοποιούς, ενώ κινδύνευσε ακόμα και με ματαίωση, πριν το αναλάβει τελικά η Fox.
Ανάμεσα στα ονόματα που είχαν θέσει υποψηφιότητα για την αναβίωση του κωμικού πυροτεχνήματος ήταν οι Σον Πεν, Τζιμ Κάρεϊ, Πολ Τζιαμάτι και Μπενίθιο ντελ Τόρο.
Τελικά θα φρεσκάρουμε στη μνήμη μας τα slapstick κολπάκια της κλασικής τριάδας με μικρότερου βεληνεκούς ονόματα, αλλά με τους Φάρελι αποφασισμένους να φέρουν εις πέρας το πολύπαθο πρότζεκτ ακόμα κι αν χρειαστεί να πάνε τα πάντα da capo. Α.Ν
πηγή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια