Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση ο Ντομινίκ Στρος-Καν!


Μία είδηση-βόμβα δημοσιεύθηκε σήμερα τα ξημερώματα, αρχικά από τη New York Post, σύμφωνα με την οποία ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ και γνωστός σε όλους μας, Ντομινίκ Στρος-Καν
συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, κατηγορούμενος για σεξουαλική επίθεση στο Μανχάταν.
Τρεις αστυνομικοί, δύο λεπτά προτού αναχωρήσει η πτήση του επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το αεροδρόμιο Κένεντι, τον κατέβασαν από το αεροπλάνο της Air France τον έθεσαν υπό κράτηση. H είδηση μεταδόθηκε εν συνεχεία και από τους New York Times και φυσικά κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο 62χρονος πολιτικός, όπως επισημαίνει σε αποκλειστικό άρθρο της η New York Post, φέρεται να επιτέθηκε σε καμαριέρα του ξενοδοχείου, το Σάββατο, στην Πλατεία των Τάιμς στο Μανχάταν. Ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, τελικά την άφησε να φύγει και κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο όπου και συνελήφθη. Οι αστυνομικές αρχές της πόλης κάνουν έρευνα για την υπόθεση.
Σημειώνεται ότι σήμερα το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του Στρος-Καν με τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο, με την Ελλάδα και την κρίση χρέους της ευρωζώνης να τίθενται στο επίκεντρο.
tampouloukia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια