.
για 4-5 κρέπεςΥλικά:
1 ποτήρι αλεύρι
1 ποτήρι γάλα
1 αυγό
ελάχιστο αλάτι ή ελάχιστη ζάχαρη αν την θέλετε γλυκιά
λίγο βούτυρο
Ετοιμασία:
Σε ένα μπολ, ανακατεύουτε καλά το αλεύρι, το γάλα και το αυγό και ελάχιστο αλάτι.
Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι.
Με ένα κουταλάκι βάζουμε λίγο βούτυρο και το αλείφουμε γύρω γύρω στο τηγάνι.
Ρίχνουμε στο κέντρο του τηγανιού μερικές κουταλιές από το μείγμα, και το απλώνουμε σε όλο το τηγάνι.
Περιμένουμε να ψηθεί αρκετά από την μία πλευρά και όταν δείτε ότι αρχίζει και η άλλη να "στεγνώνει" την αναποδογυρίζετε.
Η βάση σας είναι έτοιμη!
Τώρα δεν έχετε παρα να αφήσετε την φαντασία σας να ... οργιάσε και να προσθέσετε ό,τι υλικά εσείς θέλετε.
0 Σχόλια