Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Το πρόγραμμα του πριγκιπικού γάμου

Οι ετοιμασίες συνεχίζονται με πυρετώδη ρυθμό για τον γάμο του πρίγκηπα Γουίλιαμ.Για όσους από εσάς ενδιαφέρονται έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα της λαμπερής αυτής τελετής :
Στις 7:15 το πρωί οι πρώτοι από τους 1.900 καλεσμένους αναμένεται να φτάσουν στο Αββαείο του Γουεστμίνστερ, στο ιστορικό κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας.
Λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί η άφιξη των ξένων ηγετών ενώ η Μπέντλεϊ του πρίγκιπα Γουίλιαμ φτάνει στο αββαείο.
Τον συνοδεύει ο αδελφός και κουμπάρος του Χάρι.
Στις 9:20 οι εστεμμένοι θα πάρουν τις θέσεις τους στο αββαείο.
Ακολουθεί επτά λεπτά αργότερα η μητέρα της νύφης.
Την ίδια ώρα ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας θα φτάσουν στο Γουέστμινστερ και στις 09:42 είναι η σειρά του πρίγκιπα Κάρολου και της συζύγου του Καμίλα.
Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου θα διασχίσουν το κατώφλι του αββαείου, πριν από τη νύφη όπως ορίζει το πρωτόκολλο.
Στις 9:51: η Κέιτ Μίντλετον θα αναχωρήσει από την βασιλική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου Goring, όπου έχει περάσει τη νύχτα με τους δικούς της, και θα φτάσει στο αββαείο με Ρολς Ρόις.
Στις 10 η νύφη θα εισέλθει στο αββαείο μαζί με τον πατέρα της Μάικλ.
Στις 11:15 θα έχει ολοκληρωθεί η τελετή του γάμου και το ζευγάρι θα αναχωρήσει για το Μπάκιγχαμ με άμαξα. Θα ακολουθήσουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και η γονείς της Κέιτ, συνοδεία συντάγματος του περίφημου Household Cavalry, με επίσημη στολή.
Η πομπή θα περάσει από το Κοινοβούλιο, το Μπιγκ Μπεν, το Γουάιτχολ, τη συνοικία που βρίσκονται τα υπουργεία, η κατοικία του πρωθυπουργού, την πλατεία Τραφάλγκαρ και το The Mall την μεγάλη λεωφόρο που οδηγεί στα ανάκτορα.
Η απόσταση είναι 2,02 χιλιόμετρα και θα χρειαστούν 15 λεπτά για να τη διανύσει η άμαξα με το νιόπαντρο ζευγάρι.
Οι καλεσμένοι φτάνουν στο Μπάκιγχαμ, ενώ το ζευγάρι και η βασίλισσα θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι των ανακτόρων μαζί με τις οικογένειές τους.
Λίγο αργότερα η Κέιτ και ο Γουίλιαμ θα παρακολουθήσουν από το μπαλκόνι μία αεροπορική επίδειξη.
Το μεσημέρι η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραθέσει δεξίωση στο ανάκτορο του Μπάκιγχαμ για περίπου 650 καλεσμένους.
Το απόγευμα οι νεόνυμφοι θα αποσυρθούν στο ανάκτορο Σεντ-Τζέιμς, ενώ το βράδυ ο πρίγκιπας Κάρολος θα παραθέσει δείπνο για 300 καλεσμένους.
Θα ακολουθήσει χορός για τους στενούς φίλους του ζευγαριού και την οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια