.
Συστατικά* 1 λίτρο βότκα
* 1 κιλό ζάχαρη
* 1 λίτρο νερό
* 1 κιλό φρέσκα άψητα και ανάλατα φουντούκια χοντροκομμένα
Οδηγίες
1. Βάζουμε τα φουντούκια και την βότκα σε ένα βάζο που να κλείνει καλά και το αφήνουμε για τρεις με τέσσερης εβδομάδες.
2. Μόλις περάσει αυτό το διάστημα σουρώνουμε το μείγμα περνόντας το από πολύ ψιλό τουλμπάνι όσες φορές χρειαστεί για να έχουμε ένα καθαρό μείγμα.
3. Φτιάχνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε να κρυώσει.
4. Ενώνουμε τα δύο μείγματα και βάζουμε το λικέρ σε μπουκάλια.
5. Αφήνουμε κλειστό για δύο εβδομάδες ακόμα.
0 Σχόλια