* 750γρ. σταφύλι κατά προτίμηση ροζακί
* 3 νεροπότηρα τσίπουρο
* 1κιλό ζάχαρη
* 750ml νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Παίρνετε τις φλούδες από τα σταφύλια και τις αναμιγνύεται με 3 νεροπότηρα τσίπουρο και τα κλείνετε καλά σε ένα βάζο για 1 μήνα περίπου.
Όταν περάσει ο καιρός, φτιάχνετε τη ζάχαρη με το νερό σιρόπι και αφού κρυώσει στραγγίζετε το τσίπουρο από τις φλούδες και το αναμιγνύεται με το σιρόπι.
Το βάζετε σε μπουκάλι και είναι έτοιμο.
0 Σχόλια