Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ο γάμος του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Κακίες για τα πεθερικά του πρίγκιπα Γουίλιαμ
Ο γάμος ακόμη δεν έγινε, αλλά οι αναλύσεις περί του μέλλοντός του, οι κακίες κατά των πεθερικών και η συζήτηση γύρω από το τελετουργικό καλά κρατούν.
Για τον επικείμενο βασιλικό γάμο της Βρετανίας ο λόγος, καθώς χθες τα
πεθερικά του πρίγκιπα Γουίλιαμ βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο των ταμπλόιντ, επειδή -λέει- εκμεταλλεύονται τον γάμο της κόρης τους με τον πρωτότοκο του διαδόχου του βασιλικού θρόνου.
Αφορμή για τις τελευταίες κατηγορίες έδωσε η έκδοση μιας κάρτας-ξυστό της οικογενειακής επιχείρησης Party Pieces, η οποία φέρει όλα τα βασιλικά εμβλήματα και περιέχει ερωτήματα γύρω από τον θρόνο, στο πλαίσιο επιτραπέζιου παιχνιδιού.
Τον περασμένο μήνα οι Μίντλετον είχαν βρεθεί και πάλι στο στόχαστρο, περίπου για τον ίδιο λόγο, επειδή πουλούσαν αντικείμενα για πάρτι εμπνευσμένα από τον βρετανικό βασιλικό οίκο.

Δωρεές σε ιδρύματα αντί γαμήλιων δώρων
Αντί για γαμήλιο δώρο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον καλούν τους ενδιαφερομένους να κάνουν δωρεές σε 26 επιλεγμένα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Μια τέτοια επιλογή θα απαλλάξει το νεαρό ζευγάρι από άχρηστα πλουσιοπάροχα δώρα, «θα πιάσει τόπο», με άλλα λόγια, και ενδεχομένως δεν θα καταλήξει σε κάποια δημοπρασία, όπως συνέβη με ένα πανάκριβο κόσμημα, για παράδειγμα, που είχε δωρίσει ο εμίρης του Μπαχρέιν το 1981 στον γάμο του πρίγκιπα Καρόλου με την αείμνηστη Νταϊάνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν μέσω Διαδικτύου στην ιστοσελίδα του ζευγαριού να δουν, να ενημερωθούν και να επιλέξουν σε ποιο από τα ιδρύματα -τα περισσότερα από τα οποία προσφέρουν περίθαλψη και φροντίδα σε ανήμπορα παιδιά- θα ήθελαν να κάνουν την προσφορά τους. Οι δωρεές μπορούν να γίνουν στη διεύθυνση www.royalweddingcharityfund. org

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια