Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αυτοκτονησε η πρωην του Αλβαρο

Η πρώην, του νυν της Αθηνάς Ωνάση, Cibele Dorsa, έπεσε προχθές (26/3) από το παράθυρο του διαμερίσματός της (από τον 7ο όροφο) στο Morumbi, του Sao Paulo.
Ο θάνατός της ερευνάται, αλλά η πιθανότερη εκδοχή είναι η αυτοκτονία, καθώς έχουν βρεθεί μηνύματά στο Twitter της και ένα σημείωμα που λέγεται ότι άφησε στα παιδιά της...
Έστειλε επιστολή σε περιοδικό, για να εξηγήσει..

"Λυπάμαι, δεν άντεχα να διαχειριστώ το θάνατο...έχω αγωνιστεί όσο θα μπορούσα."
Είναι λίγα από τα λόγια που έγραψε η Cibele Dorsa, λίγο πριν πάρει τη μοιραία απόφαση.
Η Dorsa άφησε μια επιστολή για να δημοσιευτεί στο περιοδικό Caras.
Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αποσπάσματα από τη real - life των celebrities στα διάφορα περιοδικά ή σε κανάλια.
Πρόσωπα διάσημων να ποζάρουν με λύπη πρόσωπα μετά το τέλος μιας σχέσης.
Βλέπουμε επίσης αποκλειστικές φωτογραφίες του γάμου, ακόμη και το μήνα του μέλιτος των διασημοτήτων.
Αλλά αποκλειστική επιστολή αυτοκτονίας, δε νομίζω να έχουμε ξαναδεί...
Στο κείμενο, ζητά συγγνώμη από τα παιδιά της, καταγγέλλει το πρώην της σύζυγό της που πήρε το παιδί της έξω εξηγεί τη μοναξιά που ένιωθε από την απώλεια του μνηστήρα της.
"Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι guys, αλλά η έλλειψη με πονά... ομολογώ ότι με τον Gilberto ήταν όλα πιο εύκολα.
Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ... ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο...
Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσα μια ελαφρότητα στο σώμα, σαν να απουσίαζα ήδη από τον γήινο κόσμο. (...) Σας αγαπώ παιδιά (...) Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεις ότι δε σε εγκατέλειψα ποτέ.
Ο πατέρας σου έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο. Fe, ομοίως ... θα είμαι παντού για σας, στο ποδόσφαιρο, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας(...)
Doda, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι ... η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη.
Πονάω τώρα, όμως, ήμουν απόλυτα ευτυχής δίπλα στον Gilbert, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την αλήθεια, που ποτέ του δεν είπε ψέματα, που δε φορούσε μάσκες, και έτσι πήγε μέχρι το τέλος. Πήδηξε από το κτίριο από ντροπή ..."

Ποια ήταν η Cibele Dorsa
Όμορφη, αισθησιακό, με μια ελιά a la Cindy Crawford πάνω από το στόμα.Ήταν 36.Και υπήρξε παντρεμένη με τον αναβάτη Αλβάρο Affonso de Miranda Neto, Doda, που τώρα είναι παντρεμένος με την Αθηνά Ωνάση.Είχε δύο παιδιά. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι 13 και 10 χρόνων. Ηθοποιός, μοντέλο, συγγραφέας. Στις 7 Ιουνίου 2008, η Cibele Dorsa υπέστη ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που στοίχισε τη ζωή του 54χρονου σύντροφου της, ενώ η ίδια τραυματίστηκε σοβαρά και έμεινε ένα μήνα στο νοσοκομείο και δύο μήνες ακινητοποιημένη. Από αυτή την τραγική εμπειρία έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο 5:00 da Manhã (έννοια 5:00 π.μ. στα πορτογαλικά).
Ο τίτλος είναι μια αναφορά στην ώρα, όταν συνέβη το ατύχημα. Το 2010, άρχισε μια σχέση με το Βραζιλία τηλεπαρουσιαστής Gilberto Scarpa. Και ενώ έχουν προγραμματίσει να παντρευτούν τον Απρίλιο του 2011, αλλά ο Scarpa αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο του διαμερίσματός τους, στις 30 Ιανουαρίου 2011. Δύο μήνες μετά από το ίδιο παράθυρο, θα αποφασίσει να πηδήξει και η Cibele Dorsa.
 rombatv

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια