Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Next Top Model η Σιντορέλα!

Σιντορέλα: ''Ποτέ δεν αισθάνθηκα άσχημα που κατάγομαι από την Αλβανία.''
Το πολυαναμενόμενο φινάλε του «Next Top Model» προβλήθηκε σήμερα από τη συχνότητα του ANT1 και μεγάλη νικήτρια του επιτυχημένου δεύτερου κύκλου που μόλις έκλεισε ήταν η 17χρονη Σιντορέλα!
Το επεισόδιο ξεκίνησε με
το ταξίδι των τεσσάρων φιναλίστ στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, συνοδευόμενες από τον Τάσο Σοφρονίου, έκαναν casting με μεγάλο τηλεοπτικό παραγωγό και παρουσιαστή της Τουρκίας για το σόου του στο οποίο παλαιότερα έχουν φιλοξενηθεί top models του εξωτερικού όπως η Αντριάνα Λίμα και η Αλεσάντρα Αμπρόσιο. «Είχα πάθει σοκ με τον Ατζούμ, τον τηλεοπτικό παραγωγό, πρόκειται για κάτι μεγάλο και σπουδαίο» δήλωσε σχετικά η Ευαγγελία.
Επόμενη δοκιμασία ήταν ένα casting σε πρακτορείο μοντέλων με επικεφαλή τον Cemal Dindar. Τελικά, η Ευαγγελία και Έλενα επιλέχθηκαν από Τούρκο σχεδιαστή ενώ η Σιντορέλα και η Ιωάννα από μεγάλο περιοδικό μόδας. Ακολούθησε μία φωτογράφιση με concept «1000+1 Νύχτες» σε δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς είχε κρύο και έβρεχε.
Στην τελευταία φωτογράφιση των κοριτσιών λίγο πριν την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός ενώ και οι 4 φόρεσαν την ίδια δημιουργία που ήταν ειδικά φτιαγμένη για εκείνες. Μόλις το shooting ολοκληρώθηκε ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας δήλωσε: «Αν ήμουν κριτική επιτροπή θα δυσκολευόμουν πολύ γιατί είναι καλά μοντέλα και οι 4».
Σιντορέλα, Ιωάννα, Ευαγγελία και Έλενα συμμετείχαν στο fashion show του Χριστόφορου Κοτέντου αλλά τα παρατράγουδα δεν έλειψαν καθώς ένα πρόβλημα στα παπούτσια της Ιωάννας την δυσκόλεψε στην πασαρέλα αλλά δεν την πτόησε. «Καταχάρηκα αλλά συγκινήθηκα. Πήγε κάτι στραβά με το τακούνι αλλά τα πήγα καλά όπως μου είπε ο Χριστόφορος» δήλωσε εκείνη λίγα δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση του fashion show. Οι διάσημοι καλεσμένοι στο front row του Χριστόφορυ Κοτέντου μίλησαν στην κάμερα του «Next Top Model» για τις 4 φιναλίστ. Ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε: «Νομίζω ότι η Ευαγγελία έχει κάτι διαφορετικό, έχει και μια αυτοπεποίθηση μεγαλύτερη» ενώ η Τζένη Μπαλατσινού ευχήθηκε: «Ελπίζω βγαίνοντας από δω να δουλέψουν γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό και τους εύχομαι καλή επιτυχία». Ο Χριστόφορος Κοτέντος για τα κορίτσια με τα οποία συνεργάστηκε σχολίασε: «Συγχαρητήρια και στα 4 κορίτσια. Το χειρίστηκαν πολύ καλά και η Ιωάννα με το παπούτσι και η Σίντι με τη ζώνη».
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης η Τζένη Μπαλατσινού δήλωσε για τη Σιντορέλα ότι «λόγω ηλικίας το μέλλον είναι μπροστά της» ενώ η Βίκυ Καγιά παρατήρησε ότι «πρέπει να βγάλει αυτό το ποζάτο από πάνω της». Για την Έλενα, η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι «έχει μεγάλο πρόβλημα να δείξει τον εαυτό της και την προσωπικότητά της στην κάμερα» ενώ η Βίκυ Καγιά είπε ότι την ξεχώρισε όταν την είδε στην επίδειξη του Χριστόφορου Κοτέντου. «Όταν πρωτοήρθε δεν την πρόσεξα. Το κλικ έγινε στην επίδειξη του Χριστόφορου». Ο σχεδιαστής είπε: «Με εντυπωσίασε όταν έχασε τα κιλά και εμφανίστηκε στην επίδειξή μου». Στη συνέχεια έκριναν την Ευαγγελία και η Τζένη Μπαλατσινού είπε ότι «θεώρησα αμέσως ότι αυτή είναι η νικήτρια, μόλις την είδα» ενώ ο Χριστόφορος Κοτέντος είπε ότι «ανήκει στην κατηγορία των μοντέλων που ή θα τη λατρέψεις ή θα τη μισήσεις», μία άποψη με την οποία συμφώνησε η Τζένη Μπαλατσινού. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά είπε ότι «είναι λίγες οι δουλειές που μπορεί να κάνει διότι έχει ένα πρόσωπο που δεν μπορεί να φωτογραφηθεί σε προφίλ».
Η πρώτη που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα. «Συγχαρητήρια που έφτασες μέχρι να δω και να ξέρεις ότι στις δύο τελευταίες φωτογραφήσεις ήσουν μια κούκλα. Έχουμε ένα πρόβλημα με την πασαρέλα σου και το ύψος σου αλλά μπορείς να κάνεις πράγματα» της είπε η Βίκυ Καγιά.
Επόμενη ήταν η Έλενα και η παρουσιάστρια του «Next Top Model» καθώς την αποχαιρετούσε της είπε: «Είσαι μια κούκλα, έχεις αδυνατίσει, είσαι καταπληκτική. Στις φωτογραφίες βγαίνεις όλο και καλύτερη. Δεν θα αργήσεις, αύριο θα μπεις στο πρακτορείο σου και υπάρχουν κάποιοι που σου έχουν κάνει ήδη προτάσεις απ’ ότι ξέρω». Τέλος, ο Χριστόφορος Κοτέντος είπε ότι την περιμένει στο ατελιέ του «για να προχωρήσουμε, να κάνουμε πράγματα».
Οι δύο φιναλίστ, Σιντορέλα και Ευαγγελία έκαναν λίγα βήματα μπροστά, έφτασαν πιο κοντά στην Βίκυ Καγιά και κοίταξαν το video wall στο οποίο θα εμφανιζόταν η νικήτρια του «Next Top Model». Η φωτογραφία ανήκε στη Σιντορέλα, τη μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του «Next Top Model». «Είμαι η νικήτρια και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Άρχισε να χτυπάει τόσο δυνατά η καρδιά μου και έβαλα τις φωνές, δεν το περίμενα, δεν το πίστευα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και θέλω να τους κάνω περήφανους όπως τους κάνει και η Σεράινα. Ένα μέρος των ονείρων μου έγινε πραγματικότητα» είπε η Σιντορέλα.
Η, άκρως συγκινημένη, Βίκυ Καγιά της είπε «να προσέχεις τον εαυτό σου και να μην αφήσεις κανέναν να σε πληγώνει». Όσο για την Ευαγγελία, η δεύτερη νικήτρια του «Next Top Model» δήλωσε: «Είναι σα να ‘χω φτάσει στην πηγή και να μην έχω πιει νερό. Έμαθα πράγματα. Αλλά μετά από δω θα φανεί ποια θα δουλέψει και θα κάνει πράγματα».
.yupi

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια