Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επικρίνουν τη «σέξι» κυρία προέδρου

Η σύζυγος του προέδρου της βρετανικής Βουλής τόλμησε να δηλώσει ότι βρίσκει «πολύ σέξι» το γεγονός ότι ζει στη σκιά του Μπιγκ Μπεν και οι περισσότεροι έπεσαν να τη φάνε.
Η αλήθεια είναι ότι εκείνο που κυρίως εξόργισε τους συντηρητικούς πολιτικούς σχολιαστές του βρετανικού Τύπου, και όχι μόνο, είναι ότι η κυρία Sally Bercow συνόδευσε την επίμαχη δήλωσή της με σέξι φωτογράφισή της στο παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της, με θέα το Μπιγκ Μπεν, καλυμμένη μόνο μ’ ένα λευκό σεντόνι.
«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σέξι θα ήταν να ζεις κάτω από το Μπιγκ Μπεν», είναι η επίμαχη φράση της 41 χρόνων Σάλι Μπέρκοου, στην εφημερίδα London Evening Standard, πριν προσθέσει την ακόμη πιο επίμαχη φράση της σχετικά με την αφροδισιακή λειτουργία της πολιτικής.
Οι επικριτές της θεωρούν ότι η κυρία προέδρου το παράκανε και διακρίνονται ως προς αυτή τους την άποψη σε τρία διαφορετικά στρατόπεδα: άλλοι θεωρούν ότι χρησιμοποιεί τη θέση του συζύγου της για να προβάλει ξεδιάντροπα τον εαυτό της, άλλοι ότι ντροπιάζει τον σύζυγό της και άλλοι το αξίωμά του. Κι εκείνη –φευ!– έπεσε στην παγίδα, κι έσπευσε να δηλώσει μέσω Τwitter πόση ντροπή νιώθει για την ανοησία της...

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια