Το μαύρο χαβιάρι επιστρέφει στο μενού των πλούσιων τραπεζιών, καθώς η Ρωσία ήρε το εμπάργκο που είχε επιβάλει από το 2002, προκειμένου να αντιμετωπίσει την ιλιγγιώδη μείωση της παραγωγής χαβιαριού λόγω υπεραλιείας.
Το εκλεκτό έδεσμα παράγεται από τα αβγά του οξύρρυγχου, ενός είδος ψαριού που απαντάται κυρίως στην Κασπία θάλασσα και έφθασε στα πρόθυρα της εξαφάνισής του πριν από λίγα χρόνια.
Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να γευτούν το μαύρο χαβιάρι καθώς στοιχίζει 4.700 ευρώ το κιλό!
"ET"
Το εκλεκτό έδεσμα παράγεται από τα αβγά του οξύρρυγχου, ενός είδος ψαριού που απαντάται κυρίως στην Κασπία θάλασσα και έφθασε στα πρόθυρα της εξαφάνισής του πριν από λίγα χρόνια.
Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να γευτούν το μαύρο χαβιάρι καθώς στοιχίζει 4.700 ευρώ το κιλό!
"ET"
0 Σχόλια