.
Ένα φαγητό που δεν λείπει ποτέ σ εγιορτινό τραπέζι της μαμάς μουΥλικά:
1/2 κιλό χοιρινό κομμένο σε μπουκίτσες,
1 κρεμμύδι,
3 πράσα,
2 πιπεριές πράσινες,
1/2 καυτερή πιπεριά,
ελαιόλαδο,
αλάτι,
πιπέρι,
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
Οδηγίες:
1. Βράζουμε το κρέας 2 ώρες μέχρι να μαλακώσει.
2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και προσθέτουμε το κρέας να ροδίσει από όλες τις μεριές, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα πράσα ψιλοκομμένα.
Αφήνουμε να μαραθούν και σβήνουμε με το κρασί.
3. Προσθέτουμε το αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά.
0 Σχόλια