Μελιτζάνες τουρσί τώρα το χειμώνα μαζί με ένα πιάτο όσπρια είναι ότι πρέπει.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
αλάτι ,
ξύδι ,
λάδι ,
μελιτζάνες μικρές ,
2 κούπες ψιλοκομ.λάχανο,
1 κούπα ψιλοκομ.κόκκινη και πράσινη πιπεριά,
1 κούπα καρότο ,
2 σκόρδα ,
2 καυτερές πιπεριτσες τριμμενες,
κλωνάρια σέλινου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
έχουμε μικρές μελιτζάνες χωρίς σπόρους και με ένα μαχαίρι θα τις χαράξουμε από την μια πλευρά και θα τις βράσουμε σε αλατισμένο νερό να μαλακώσουν και μετά θα τις στραγγίσουμε γιατί θα πρέπει να φύγει αρκετό από το νερό και θα τις αφήσουμε να κρυώσουν .
Ζεματίζουμε όλα τα λαχανικά τα στραγγίζουμε αλατίζουμε τα βάζουμε σε ξύδι για 1 ώρα περίπου και μετά γεμίζουμε τις μελιτζάνες μετά λαχανικά και τις δένουμε μετά κλωνάρια του σέλινου και βάζουμε τις μελιτζάνες σε ξύδι να σταλούν για 24 ώρες .
Τις στραγγίζουμε και τις βάζουμε σε σειρές σε ταπερ η βάζο τις σκεπάζουμε με λάδι
wwwirida.blogspot.com
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια