Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η Έλενα Παπαρίζου με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας!

Απίστευτη ήταν η προσέλευση των Καρδιτσιτών στη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου, στις 30/8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας.
Κατάμεστη ήταν η νέα κερκίδα κι άλλος τόσος σχεδόν κόσμος κάτω από την εξέδρα, δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, μάλλον μοναδική για τα δεδομένα της Καρδίτσας.
Η Έλενα Παπαρίζου, με ιδιαίτερο πάθος τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, ακόμη και τραγούδια που δεν συνήθιζε σε συναυλίες, ενώ συχνά επαναλάμβανε τις Καρδιτσιώτικες ρίζες της, που τα παιδικά χρόνια που πέρασε στο Μουζάκι και τα
χωριά της περιοχής.
"Γεια σου πατρίδα" ήταν οι πρώτες της λέξεις όταν βγήκε στη σκηνή. Μάλιστα, ήταν τέτοια η τοπικιστική της διάθεση που δεν δίστασε να βγει στη σκηνή και με τη φανέλα της Αναγέννησης!
Μαζί με την Έλενα ήταν και το συγκρότημα των ΟΝΙRAMA οι οποίοι επίσης κατενθουσίασαν το κοινό, ενώ και εδώ υπήρχε Καρδιτσιώτικο χρώμα αφού ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης έχει τις ρίζες του από τα Κανάλια, αφού από εκεί κατάγεται η μητέρα του.
Το σόου ήταν εντυπωσιακό πάντως, από άποψη σκηνικού με πραγματικά υπέροχα ψηφιακά εφέ σε μια...ατέλειωτη γιγαντοοθόνη!
Η δε διάρκεια της συναυλίας ήταν μάλλον μαμούθ (!) αφού διήρκεσε περισσότερο από τρεις ώρες, χωρίς διακοπή, με την Έλενα να καλύπτει τα 2/3 του προγράμματος.
Τελικά ήταν μια όμορφη βραδιά, ξεχωριστή, που πρόσφερε κυρίως στις πιο μικρές ηλικίες μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας
ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια