Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

TV "...έχεις ταλέντο", το παγκόσμιο σόου


Το "Ελλάδα έχει ταλέντο" ΑΝΤ1, που έληξε την προηγούμενη εβδομάδα, στηρίζεται σε μια βρετανική συνταγή το "Britain's Got Talent", που έχει εξαχθεί σε πάμπολλες χώρες σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Sun", ήδη προετοιμάζεται το
μεγαλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών, το "Κόσμε έχεις ταλέντο" (World's Got Talent), στο οποίο θα συμμετέχουν οι νικητές που αναδείχθηκαν σε πάνω από 80 χώρες όπου έχει προβληθεί το "...έχεις ταλέντο".
Ο τελικός θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2011 στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ στο Λονδίνο και οι οργανωτές του υπολογίζουν ότι το θέαμα θα προσελκύσει 300 εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.
Επικεφαλής του πάνελ των κριτών θα είναι ο Βρετανός Σάιμον Κόουελ, πασίγνωστος τόσο στην πατρίδα του όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ το έπαθλο του παγκόσμιου νικητή ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό του ενός εκατομμυρίου λιρών Αγγλίας.
Οι πρωτεργάτες του εγχειρήματος ελπίζουν ότι αυτό δεν θα αποτύχει όπως συνέβη το 2003 με το "World Idol" που είχε παρόμοια δομή και στο οποίο συμμετείχαν οι νικητές από 11 χώρες όπου είχε προβληθεί το "Pop Idol".
καθημερινή

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια