Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Breathtaking Athens

Τα πρώτα επίσημα τουριστικά προϊόντα της Αθήνας "Breathtaking Athens" έκαναν την εμφάνισή τους στο Info-Point στο ισόγειο του καταστήματος Public στο Σύνταγμα.
Παραδοσιακά σύμβολα σε μοντέρνα υλικά, μεταφέρουν όλα όσα είναι σήμερα η πρωτεύουσα: μια σύγχρονη, ζωντανή μεγαλούπολη, με ένα αξιοζήλευτο παρελθόν.
Η σειρά σουβενίρ περιλαμβάνει αντικείμενα με μεγάλη ζήτηση από
τους επισκέπτες, όπως κούπες, μπλούζες, μπρελόκ, μαγνήτες, καρφίτσες, μολύβια, ομπρέλες και πολλά άλλα.
Αντικείμενα για όλα τα γούστα, ιδανικά δώρα για αγαπημένα πρόσωπα ή επαγγελματικούς συνεργάτες από το εξωτερικό και όχι μόνο!
Τον εικαστικό σχεδιασμό των επίσημων σουβενίρ υπογράφει ο διάσημος Έλληνας designer Γιάννης Κουρούδης.
Ο σχεδιαστής συνδύασε παραδοσιακά "αθηναϊκά" στοιχεία με το μοντέρνο πρόσωπο της πόλης.
Από κουκουβάγιες και τσαρούχια έως σύγχρονα σύμβολα, όλα παρουσιάζονται μέσα από ένα διαφορετικό, πρωτότυπο πρίσμα.
Σε ορισμένα αντικείμενα, μάλιστα, χρησιμοποιείται ως μέρος της εικαστικής σύνθεσης κείμενο στα ελληνικά.
Και αυτό, γιατί, το ελληνικό αλφάβητο για τον ξένο επισκέπτη, είναι οικείο μέσα από τις θετικές επιστήμες και ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία.
Τα χρώματα που επελέγησαν ήταν έντονα και οι συνδυασμοί τους ανατρεπτικοί, ξεπερνώντας το "κλασικό" δίπτυχο μπλε - άσπρου.
Η λογική ήταν απλή: να δημιουργηθούν αντικείμενα καλαίσθητα, τα οποία ο επισκέπτης ή ο κάτοικος της πόλης θα αγοράζει και θα χρησιμοποιεί επειδή θα του αρέσουν πραγματικά.
Η δημιουργία της σειράς εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Δημάρχου Αθηναίων για την προβολή και την προώθηση της εικόνας της πόλης ως αστικού προορισμού.
Στο ίδιο πλαίσιο λειτουργεί το νέο γραφείο πληροφόρησης επισκεπτών "Info-Point", το οποίο στεγάζεται στον ισόγειο χώρο του πολυκαταστήματος Public στο Σύνταγμα με πληροφορίες για τα αξιοθέατα, το shopping, τη διασκέδαση και τη γαστρονομία.
Αν ανυπομονείτε λοιπόν να γνωρίσετε τη σειρά "Βreathtaking Athens", δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το πρώτο επίσημο τουριστικό κατάστημα της Αθήνας "Breathtakinf Athens" που βρίσκεται στο Info- Point στο Σύνταγμα.
Το κατάστημα δημιουργήθηκε από την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων (ΕΤΟΑΑ), που υποστηρίζει δραστηριότητες που αναδεικνύουν την Αθήνα.
Μια πρωτοβουλία με αξιώσεις για όσους επισκέπτες ή φίλους της Αθήνας αναζητούν τη σύγχρονη, υψηλού επιπέδου, αισθητική.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια