Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

Όλο αστυνομικές ομάδες φτιάχνουμε χρησιμοποιώντας γράμματα της αλφαβήτου για ονόματα. Και όχι μόνο με το Νι και με το Σίγμα.
Πιο γνωστή η ομάδα Ζήτα, όπως λέμε Ζορό. Ελέγχει το Ζούμπερι και το λιμάνι της Ζέας. Τη Νέα Ζωή την ελέγχει η ομάδα Νι, οι καινούργιοι οδηγοί.
Η ομάδα Δέλτα περιδιάβαινε συνοικίες και  προάστια των οποίων το όνομα άρχιζε από Δέλτα, όπως: Διόνυσος, Δέλτα Φαλήρου, Δεσαριανή, Δατήσια και Δάνω Λιόσια.
Μεγάλος εμφύλιος πόλεμος στην αστυνομία. Ποιος κυνηγά πραγματικά την τρομοκρατία; Είναι πιο αρμόδια η αντιτρομοκρατική ομάδα Άλφα ή
η ομάδα Ταυ που σχεδιάζει τις παρακολουθήσεις τρομοκρατών; Από κάποια γραφεία ισχυρίζονται ότι πρέπει να κυνηγά της τρομοκρατία μόνο η ομάδα Κάπα.
Προς αποφυγήν και άλλων εσωτερικών διενέξεων, τέρμα τα γράμματα. Πάμε για θεούς, να πάρουν λίγο πάνω τους τα παιδιά.
Πρώτη θεϊκή η ομάδα Δίας πρέπει να εξειδικεύσει τη δουλειά της για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος. Περιδιαβαίνει μόνο μέρη τα ονόματα των οποίων αρχίζουν από Δι, όπως: Διόσκουροι, γνωστό καφενείο της Πλάκας, οδοί Δεινοκράτους και Διπποκράτους, Άνω και Κατω Διλίσια.
Η ομάδα Ήρα θα ελέγχει το Ηράκλειο και το γήπεδο του Ηρακλή. Η ομάδα Ποσειδών το Ποσειδώνιο. Ο υπόκοσμος θα ελέγχεται από την ομάδα Πλούτων.
Από γράμματα θα μείνει μόνο η ομάδα Ψι να ελέγχει τη μαγευτική νήσο Ψυτάλλεια.
blog-akis

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια