Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πού Χάθηκαν;

Τι απέγιναν οι άνθρωποι για τους οποίους μιλούσαν κάποτε όλοι
Πρόσωπα, τηλεστάρ, είδωλα — λατρεύτηκαν, αποθεώθηκαν, έδωσαν δεκάδες συνεντεύ­ξεις, μπήκαν σε εξώφυλλα. Και μετά χάθηκαν. Ποιος θυμάται σήμερα ποιο ήταν το επώνυμο της Δώρας του «Βig Βrother 1», τι δουλειά έκανε η Μαίρη Σκόρδου ή πώς λεγόταν η Ελίνα Ακριτίδου στην «Απαγορευμένη Αγάπη» και με ποιον τα 'χε...

Μαίρη Σκόρδου

«Τα τελευταία χρό­νια ασχολούμαι με το τραγούδι επαγ­γελματικά και αυτή τη στιγμή έχω προ­γραμματισμένες μέ­σω του μάνατζέρ μου κάποιες εμφανίσεις στη Νέα Υόρ­κη και στο Μανχάταν. Δεν πίστευα ότι η ομογένεια
θα με αγκάλιαζε τόσο θερμά, χαίρονται απίστευτα όταν βλέπουν αν­θρώπους από την Ελλάδα να τους επι­σκέπτονται... Κάνουμε καταπληκτικές βραδιές εδώ. Χτες ήμουν στο μπαράκι Larry στο Μανχάταν, ετοιμάζομαι σε λί­γες μέρες να πάω Mαϊάμι, Σικάγο, Τορό­ντο και μετά Γερμανία. Είναι διακοπές και δουλειά μαζί...».
Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα συμ­μετείχες ξανά στο παιχνίδι;
Θα το έκανα ξανά, ναι. Απλά θα ήμουν πιο προσεκτική στα θέματά μου. Θα γνώριζα πώς πρέπει να συμπεριφερθώ, πού πρέπει να εμφανιστώ και πού πρέ­πει να μιλήσω ή όχι από το χώρο.
Ελίνα Ακριτίδου
Πώς είναι η ζωή σου σή­μερα, Ελίνα;
Ασχολούμαι με πάρα πολλά πράγματα. Δεν σου κρύβω ότι ακόμη προτεραιότητα έχουν τα παιδιά μου, είναι εξάλλου πολύ μικρά ακόμα. Το μικρό­τερο είναι μόλις έξι μηνών. Συγχρόνως όμως έκανα αυτή την περίοδο σεμινάρια υποκριτικής με την Ολυμπία Δουκάκη. Κάνω διάφορες συναντήσεις για δουλειά, με προτεραιότητά μου το θέατρο, γιατί μου έχει λείψει πάρα πολύ.
Τι θέλεις από εδώ και πέρα;
Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση, αλλά και το θέατρο. Δηλαδή ιδανικά θα ήθελα να ξεκινήσω με θέατρο, αλλά γενι­κά θέλω πολύ να ξαναδουλέψω
Γιώργος Τριανταφυλλίδης (Τσάκας)
Αν γυρνούσες το χρό­νο πίσω, τι είναι αυτό που θα άλλαζες;
Δεν νομίζω ότι θα άλ­λαζα κάτι. Δεν περί­μενα την εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν περί­μενα το αποτέλεσμά του, είναι ένα τυχαίο γεγονός που συνέβη. Ακόμη και την αί­τηση για το παιχνίδι δεν τη συμπλήρωσα εγώ. Και κατέληξε όπως κατέληξε. Τον πρώτο καιρό πήγαινα σε συνεντεύξεις με την παραγωγή και ούτε μου περνού­σε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να γί­νει κάτι. Δεν είχα δώσει καν σημασία. Δεν περίμενα αυτό το πράγμα και δεν ήλπιζα σε τίποτα.
Πώς είναι η ζωή σου σήμερα;
Εργάζομαι σε μια κατασκευαστική εται­ρία που προμηθεύει πλακάκια στα σού­περ μάρκετ. Είμαι καλά, δουλεύω όλη την ημέρα.
Δώρα Αρχοντάκη
Αν γυρνούσες το χρόνο πίσω, θα έμπαι­νες ξανά στο reality;
Ναι, θα έμπαινα, απλώς θα χειριζόμουν τελείως αλλιώς τα πράγματα. Θα ήξερα τι θα έπρεπε να κάνω για να εκμεταλλευ­τώ και εγώ τη δημοσιότητα αυτή, που δεν εκμεταλλεύτηκα όταν έπρεπε.
Σήμερα πού βρίσκεσαι;
Τραγουδάω στην επαρχία. Από την πρώ­τη μέρα που ξεκίνησα να εμφανίζομαι σε μαγαζιά, δεν έκατσα ούτε μια μέρα χωρίς να εμφανίζομαι κάπου. Δεν είμαι πλέον σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή εμφανίζομαι στην Καβάλα, είμαι για τρίτη συνεχή σεζόν εδώ, πάω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά.Είμαι με μια βαλίτσα στο χέρι συνέχεια. Το σπίτι μου είναι το αμάξι μου. Νιώθω ότι δεν έχω σπίτι. Αυτό μου λείπει πε­ρισσότερο απ’ όλα. Να νιώσω δηλαδή ότι κάνω γιορτές με τους δικούς μου. Εί­μαι συνέχεια αλλού. Σε ένα ξένο μέρος, με ξένους ανθρώπους. Είμαι πολύ μόνη μου. Είναι δυσάρεστο αυτό. Μου έχει λεί­ψει να ξυπνήσω στο κρεβάτι μου, να δω τους γονείς μου, να βγω για καφέ με τους φίλους μου. Είναι πολλά τα χρόνια τώρα που γυρνάω από εδώ και από εκεί.
Ελένη Ζιώγα
Αν δεν υπήρχε η επι­τυχία με τις σει­ρές που έπαιξες και έγραψες, με τους στίχους των τραγουδιών, θα ήσουν το ίδιο ευτυχισμένη;
Bεβαίως και θα ήμουν, αλλά με διαφορε­τικούς όρους. Έκανα την κόρη μου σε πο­λύ μικρή ηλικία, 18 χρόνων, είχα ανοίξει και ένα μαγαζί κάποια στιγμή όταν ήμουν φοιτήτρια. Άνοιξα το μαγαζί στο Παγκρά­τι και επειδή ήμουν καλλιτέχνης και ήθε­λα να αποκτήσω πόρους ζωής για να μπο­ρώ σαν καλλιτέχνης να αναπτυχθώ είχα την αυταπάτη ότι ανοίγοντας ένα μπαρ θα εξασφάλιζα τους πόρους ζωής. Έγινε όμως γρήγορα το τελείως ανάποδο. Διο­χέτευσα όλη την ενέργειά μου εκεί, δου­λεύοντας 20 ώρες το 24ωρο. Με έφερε κά­ποια στιγμή σε σημείο απόγνωσης όσον αφορά τα οικονομικά. Το άνοιξα το μα­γαζί με δανεικά και ακάλυπτες επιταγές. Ήμουν ο «Ακάλυπτος» τότε! Όλοι πίστευ­αν ότι θα πάω φυλακή. Ήμουν 18 χρόνων, με παιδί, μαγαζί, φοιτήτρια και είχα χωρίσει κιόλας. Ξαφνικά δεν είχα καμία οικο­νομική βοήθεια. Ήμουν τελείως άπορη. Δεν είχε ο πρώην άντρας μου να με στη­ρίξει και αναγκαζόμουν να δουλεύω σερ­βιτόρα. Μπορεί να ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήταν μια από τις πιο ευ­τυχισμένες περιόδους της ζωής μου.
Περικλής Στεργιανούδης
Το 2005 αναδεικνύεται νικητής του «Fame Story 3» κερδίζοντας 250.000 ευρώ. Τα πειράματα για μια καριέρα στην Ελλάδα δεν πέτυχαν και σήμερα ο Περικλής ζει στην Αυστραλία απογοητευμένος από τα δισκογραφικά και καλλιτεχνικά κυκλώματα της Ελλάδας.
Όπως λένε άνθρωποι που κρατούν σήμερα μια μικρή επικοινωνία μαζί του, από τον Αύγουστο του 2009 ο Πε­ρικλής είχε κλειστεί πολύ στον εαυτό του. «Είχε απογοητευτεί πολύ. Η πί­κρα του προέρχεται κυρίως από το ότι πιστεύει πως ποτέ το σύστημα των δι­σκογραφικών δεν τον πίστεψε».
Downtown

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια