Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να γυρίσεις σπιτικό πορνό

Μετά την υπερπαραγωγή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, σκέφτηκες γιατί εκείνη κι όχι κι εσύ. Βέβαια, όχι για να τη βγάλεις στην αγορά, αλλά για προσωπική χρήση είναι ό,τι χρειάζεσαι ή θα χρειάζεσαι σε κάποια χρόνια από τώρα, όταν εσύ και η σύντροφος σου θα σαπίζετε στους καναπέδες του σπιτιού μας.
Για το ξεκίνημα, λοιπόν, τα βασικά είναι και εύκολα να τα βρεις, αλλά και εύκολα να τα κάνεις. Χρειάζεσαι μια κάμερα, ένα τρίποδο, φως κι ένα γρήγορο σχετικά PC. Επίσης απαιτούνται γνώσεις σκηνοθεσίας κι ένα σετ μακιγιάζ. Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η κάμερα μπορεί να είναι μια απλή ψηφιακή, μία webcam ή μία video camera. Αυτό που έχεις να σκεφτείς είναι η ποιότητα της εικόνας, το αν
μεταφέρεται εύκολα και φυσικά το κόστος. Το να είναι hi definition δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο. Οι κάμερες αυτές τείνουν να αναδεικνύουν τις ατέλειες. Επίσης είναι απόλυτα χρήσιμα δυο πράγματα:
Πρώτον: Η οθόνη για preview που έχει η κάμερα να μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες, έτσι ώστε να μπορείς να δεις με την κάμερα στραμμένη προς εσένα. Έτσι θα μπορείς να τσεκάρεις τι βλέπει η κάμερα κι αν έχεις «καδράρει» σωστά. Επίσης απαραίτητο είναι το τηλεχειριστήριο, έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις zoom την κατάλληλη στιγμή ή και να σταματήσεις τη λήψη χωρίς να χρειάζεται να πας μέχρι εκεί.
Δεύτερον:

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια