Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ξανά στη μόδα με διαφορά στήθους!

Το XL μπούστο επέστρεψε δυναμικά στη σόου μπιζ!!
Τα πληθωρικά ντεκολτέ φαίνεται πως επέστρεψαν δυναμικά για να μείνουν..Μαζί με τις αποκαλούμενες "καμπύλες της ύφεσης", τα XL μοντέλα στις πασαρέλες και το κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, στη μόδα έρχεται και το ......
μεγάλο μπούστο!. Οι διάσημες κυρίες του Χόλιγουντ το έκαναν ξεκάθαρο στην τελετή απονομής των "Χρυσών Σφαιρών" που είναι τα βραβεία- προάγγελος των Όσκαρ.
Αποκαλυπτική
Η Χάλι Μπέρι, η οποία παρουσίασε ένα από τα βραβεία της τελετής προκάλεσε τις αισθήσεις και τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού - τόσο του ακροατηρίου όσο και των τηλεθεατών - με μια αποκαλυπτική τουαλέτα του Κάουφμαν Φράνκο με...
αβυσσαλέο ντεκολτέ, που άφηνε λίγα στη φαντασία.
Στο ίδιο ενδυματολογικό μοτίβο κινήθηκε και η γνωστή Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μαράια Κάρει, με τις τονισμένες καμπύλες της και το XL μπούστο της, η οποία παρευρέθη στη λαμπρή γιορτή της σόου-μπιζ στο Μπέβερλι Χιλς ως προσκεκλημένη.
Η Πενέλοπε Κρουζ προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τις δύο προαναφερθείσες καλλιτέχνιδες, ενώ την παράσταση έκλεψε με ...διαφορά στήθους η 34χρονη ηθοποιός Κριστιάνα Χέντρικς, η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς "Mad Men", που δικαίως υπερηφανεύεται ότι διαθέτει το μεγαλύτερο μπούστο στο Χόλιγουντ.
Ο λόγος για τον οποίο όλες οι επώνυμες ξαφνικά καταφεύγουν στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού για να αυξήσουν το στήθος τους και να του δώσουν σχήμα DD ( η ορολογία αφορά το μέγεθος και το σχήμα του στηθόδεσμου και προσδιορίζει τις "Τζέσικα Ράμπιτ" αυτού του κόσμου) δεν είναι σαφής, αλλά πιθανότατα σχετίζεται με την οικονομική ύφεση.
Κλασικά πρότυπα
Είναι γνωστό εξάλλου, ότι σε δύσκολους καιρούς η αισθητική της λιτότητας και του "λίγου" δίνει τη θέση της στην αισθητική της αφθονίας, με συνέπεια να αναβιώνουν τα κλασικά πρότυπα της γυναικείας ομορφιάς.
Αν και προς στιγμήν η πρόσφατη αφαιρετική στήθους της Βικτόρια Μπέκαμ λίγο έλειψε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, οι χολιγουντιανές φιέστες έβαλαν τα πράγματα στη θέση τους.
mmakridoy@e-typos.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια