Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ρούλα Κορομηλά: Ξεπέρασα σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Ναι, είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο κατάφερα μέσα σε τρία χρόνια να ξεπεράσω». Η απόλυτη Ελληνίδα τηλεοπτική σταρ Ρούλα Κορομηλά, που φώτιζε τα ξεχωριστά «ρεβεγιόν» μας για πολλά χρόνια παραμονές Πρωτοχρονιάς, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση-συνέντευξή της στους Γιώργο Χαριτάτο - Σπύρο Καραμέρο στον ΑΝΤ1 περνάει το δικό της μήνυμα των εορτών. Αυτή τη φορά όχι τόσο λαμπερά με
δεκάδες κάμερες, φώτα, χορευτές, διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής κάνει τη δική της αυτοκριτική, μιλά για τα δύσκολα τελευταία χρόνια που βίωσε και για τις πραγματικές αξίες.

Η παρουσιάστρια, που γεύτηκε την αγάπη του κόσμου στο μέγιστο βαθμό και αποτέλεσε μεγάλο κεφάλαιο στην ιδιωτική τηλεόραση, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το κανάλι του Αμαρουσίου, για το πρόβλημα της υγείας της και την ψυχολογία της τα τελευταία τρία χρόνια, «Από τον ΑΝΤ1 ξεκίνησα, εκεί γνώρισα αγαπημένα πρόσωπα, τις πρώτες επιτυχίες, τις αγωνίες, όλα αυτά που έχει κάθε παρουσιάστρια και κάθε παρουσιαστής όταν ξεκινάει. Επειδή η ζωή το φέρνει έτσι και ως επαγγελματίες αλλάζουμε ρότα, οφείλουμε να λέμε “ευχαριστώ” σε πολύ κόσμο και να μην ξεχνάμε».

Οσο για την περιπέτεια της υγείας της, δήλωσε: «Καταλαβαίνω την αγωνία του κόσμου, είναι από ενδιαφέρον. Πώς είμαι και γιατί δεν εμφανίζομαι στην τηλεόραση. Είμαι καλά. Είχα ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο κατάφερα μέσα σε τρία χρόνια να ξεπεράσω και αναθεώρησα τα πάντα στη ζωή μου: τις αγωνίες, τις στεναχώριες, τα κλάματα, τα πισώπλατα χτυπήματα, τις κακίες, τα ψέματα.

»Ολα αυτά με πλήγωναν και με καταρράκωναν, γιατί είναι λογικό για έναν ευαίσθητο άνθρωπο να ενοχλείται, να πειράζεται, αλλά και να επηρεάζεται από κάποια πράγματα που λέγονται. Είναι φυσιολογικό. Ολα αυτά ανήκουν πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος και της φαντασίας. Οταν δεις τα πολύ πιο σοβαρά πράγματα από τις κακίες και τις εμπάθειες του καθενός, χωρίς να ξέρει τι περνάτε για να βγείτε και τι αγωνίες έχετε, βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά».
Espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια