Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Βασίλης Δρυμούσης

 Έχει ένα μυστικό…
Ο Βασίλης, επιστρατεύοντας το καυστικό του χιούμορ, σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα και ο κόσμος τον συμπαθεί!
Αισθάνεται πολύ όμορφα όταν κάποιοι του λένε: “Είδαμε την εκπομπή σας και μας αρέσει”. ΄Εχει πει... δολοφονικές ατάκες για πολλούς επωνύμους, όμως, όπως λέει, «δεν μου έχουν παραπονεθεί ποτέ».....

Έχει ένα μυστικό καλά φυλαγμένο στην ψυχή του, το οποίο μοιράζεται μόνο με ελάχιστους καλούς φίλους και συγγενείς.
Το γελαστό αγόρι της μεσημεριανής ζώνης, που εκτοξεύει σατιρικά βελάκια με στόχο του τη showbiz, ανεβαίνει σιωπηλά το δικό του Γολγοθά καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του δημιουργεί κινητική δυσκολία.
Ο Βασίλης, οπλισμένος με το πιο δυνατό του «όπλο», το χιούμορ, βγαίνει κάθε μεσημέρι στο γυαλί κάνοντας τους πάντες να σκάνε χαμόγελο με τις ατάκες του.
Όπως ο ίδιος λέει για το συγκεκριμένο θέμα, «πρόκειται για ένα πρόβλημα που έχω στη σπονδυλική στήλη. Φροντίζω να το κρύβω με κάθε τρόπο στην τηλεόραση, μια και πιστεύω πως ο κόσμος δεν είναι έτοιμος να δεχτεί “προβλήματα” στην οθόνη».
Έτσι, προτού βγει μπροστά στην κάμερα, σφίγγει παλικαρίσια τα δόντια και δίνει το δικό του αγώνα. Μια μάχη ζωής, άξια συγχαρητηρίων.
Ένα στοίχημα που έχει βάλει με τον εαυτό του και το έχει κερδίσει.
«Ταλαιπωρούμαι, είναι αλήθεια».
Ωστόσο, όπως λέει, οπλίζεται με αισιοδοξία και κοιτάει μπροστά προτρέποντας όλους όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα να μη... μασάνε.
«Ορμα!» είναι το μότο της ζωής του, γιατί ο άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να σταματήσει να ονειρεύεται.
«Ο λόγος που δεν φανερώνω στο φακό το πρόβλημα με τη σπονδυλική μου στήλη είναι επειδή πιστεύω πως η τηλεόραση δεν είναι έτοιμη να δεχτεί αυτά τα πράγματα» τονίζει και συνεχίζει: «Το αντιμετωπίζω κοιτάζοντάς το κατάματα. Το αφήνω να μπει μέσα στη ζωή μου. Με ταλαιπωρεί ορισμένες στιγμές, αλλά το ξεπερνάω. Προσπαθώ να το κοντρολάρω, να μην αφήνω να φαίνεται στο φακό, όχι για αισθητικούς λόγους, αλλά για να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και να αισθάνομαι καλά. Επειδή δεν γεννήθηκα με αυτό το πρόβλημα, ήμουν πάντα χαρούμενος. Μου προέκυψε όταν ήμουν πολύ νέος. Τότε είπα μέσα μου: “Δεν θα τα παρατήσω”. Η ζωή δεν σταματάει! Είχα όνειρα, ήθελα να κάνω πολλά κι έτσι την προσάρμοσα πάνω στο πρόβλημα της υγείας μου. Πιστεύω ότι η περίπτωσή μου είναι παράδειγμα για πολλούς ανθρώπους που θέλουν να πάνε μπροστά και διστάζουν λόγω κάποιου προβλήματος υγείας. Το μότο μου είναι: “Μη μασάς καθόλου, όρμα, ότι πρόβλημα και να έχεις”».
Πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος face to face;
«Μερικές φορές με κοιτάζουν περίεργα. Μετά όμως από δέκα δευτερόλεπτα που βλέπουν ότι αντιμετωπίζω φυσιολογικά το πρόβλημά μου, σταματούν να έχουν το βλέμμα της απορίας...»
Σε συνέντευξή του είπε:
«Θα ήθελα να κάνω ένα πρωινό στην τηλεόραση σε στιλ Παπαδάκη και Αυτιά, όμως όχι τόσο σοβαρό. Μου άρεσε ο τρόπος που παρουσίαζε την επικαιρότητα ο Χαριτάτος. Γενικά πάντως θα ήθελα να σατιρίζουμε πολιτικούς. Προς το παρόν, δεν μπορούμε να το κάνουμε γιατί δεν έχουμε “κατακτήσει” αυτό το δικαίωμα, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος. Εάν βγούμε και πούμε για τον έναν και τον άλλο, θα μας πουν “άντε, ρε φιλαράκο”. Αυτό όμως θέλουμε να κάνουμε, να τα χώνουμε χοντρά σε όλους!»
Είχε κι εκπομπή στο ραδιόφωνο (άλλωστε είναι πολύ έμπειρος στα ερτζιανά - ποιος ξεχνά τη «σαρωτική» εκπομπή “Gossip Night” την οποία πριν από μερικά χρόνια έκανε με τη Ναταλία Γερμανού): «Το ραδιόφωνο σου επιτρέπει να εκφραστείς πιο εύκολα. Όταν άλλωστε δεν σε βλέπει ο κόσμος, αισθάνεσαι πιο άνετα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια