Υλικά
• 500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
• 3 ροδάκινα
• 200 γρ....
φράουλες
• 2 φέτες πεπόνι
• 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
Τρόπος παρασκευής
• Καθαρίζετε τα φρούτα, τα κόβετε σε μικρά κομμάτια και τα χτυπάτε ελαφρά στο μούλτι μαζί με τη ζάχαρη.
• Αναμειγνύετε το μείγμα με το γιαούρτι και ανακατεύετε.
• Βάζετε το μείγμα σε γυάλινο σκεύος που σκεπάζει, ειδικό για την κατάψυξη, και το καταψύχετε για 1 ώρα.
• Το ξαναχτυπάτε ελαφρά στο μπλέντερ και το καταψύχετε και πάλι.
• Το σερβίρετε σε μπάλες, όπως το παγωτό.
.
- ΑΡΧΙΚΗ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
- _Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
- _ΥΓΕΙΑ
- _ΑΝΑΠΗΡΙΑ
- _ΚΟΣΜΟΣ
- _ΕΛΛΑΔΑ
- _ΝΕΑ
- _ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
- LIFESTYLE
- _ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ
- _SHOWBIZ
- _VIDEO
- _ΜΟΔΑ
- _ΟΜΟΡΦΙΑ
- _ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- _ΖΩΔΙΑ
- ΘΕΜΑΤΑ
- _ΑΘΛΗΤΙΚΑ
- _ΔΙΑΦΟΡΑ
- _HUMOR
- _ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- _ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
- _ΠΑΡΑΞΕΝΑ
- _ΓΙΟΡΤΕΣ
- Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
- ΑΡΧΕΙΑ
- _ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- _FACEBOOK
- _TWITTER
- _YOUTUBE
0 Σχόλια