Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρυσταλία Ρήγα Otherview

Τραγουδίστρια στο συγκρότημα Otherview.
Mεγάλωσε στον Πειραιά.
Από μικρή ηλικία έπαιζε σε...


διάφορα συγκροτήματα/μπάντες έχοντας στην άκρη του μυαλού της ως όνειρο κάποια μέρα να γίνει τραγουδίστρια.
Το ήθελε αλλά δεν φανταζόταν ποτέ ότι στο τέλος θα το κάνει επάγγελμα!
Κάπως έτσι το όνειρο ξεκίνησε να πραγματοποιείται όταν στον χώρο όπου εργαζόταν γνώρισε τον Βασίλη και έπειτα απο κοινή γνωριμία των δύο αγοριών συστήθηκε και με τον Δημήτρη!
Η χημεία ήταν πολύ έντονη μεταξύ τους έτσι ώστε δεν άργησαν να ενώσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και μέσα από αυτό να δημιουργηθεί το Group με το όνομα που είναι γνωστοί ως OtherView!
Το όνομα που σημαίνει 'Άλλη Οπτική Γωνία' γιατί όπως έχουν δηλώσει και οι ίδιοι βλέπουν την μουσική...αλλιώς!
Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα,διότι με το ταλέντο τους κατάφεραν,γράφοντας και βάζοντας την πινελιά τους σε κομμάτια,να αγαπηθούν και να γίνουν αμέσως αποδεκτοί από τον κόσμο!
Το μεγάλο βήμα έγινε το 2009 όταν γράφοντας μια διασκευή του τραγουδιού 'Είσαι εδώ' του Μιχάλη Χατζηγιάννη τους προτάθηκε από τον ίδιο να συμμετέχουν μαζί του στις εμφανίσεις στο Rex και το τραγούδι μπήκε στην special edition του δίσκου "7"
Με κομμάτια όπως το 'La Luna' , 'So Long' και 'Κάνε με' εξασφάλισαν μια θέση στα top των ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και Κύπρο και μια υψηλή θέση στα ακούσματα του νεανικού κοινού!
Η κυκλοφορία του cd τους τον Ιανουάριο ήτανε το αποκορύφωμα γιατί σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Chart και κορύφωσε μία άκρος επιτυχημένη χρονιά με εμφανίσεις όπως αυτή στο Χ FACTOR και στο MAD WALΚ!
Στο cd περιλαμβάνονται 10 τραγούδια με συνεργασίες όπως αυτή με τον Mark Angelo και τους Vegas!
Πλέον,ως ένα απο τα ανερχόμενα συγκροτήματα της χρονιάς που μας πέρασε,συνεχίζουν ακάθεκτοι εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα,κάνοντας το ευρύ κοινό να τους αγαπάει περισσότερο μέρα με την μέρα!

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια